← Bekijk alle kortingen

Tot 50% korting op een poster bij Postmasters Maastricht

Tot 50% korting op een poster bij Postmasters Maastricht

Beschikbaar in: Maastricht

A0 en A2 poster 50% korting, A1 poster 45% korting. Klaar binnen 1 dag. Klaar binnen 1 dag. Alleen geldig op vertoon van de Knaek of Knaek-app i.c.m. een studentenpas. Niet geldig in combinatie met andere acties. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Deze actie is geldig met een Knaekpas. Nog geen kneakpas? Vraag hem dan meteen aan:

Knaekpas aanvragen

English

A0 and A2 poster 50% off, A1 poster 45% off. Ready within one day. Ready within one day. Ready within one day. Present your Knaek or Knaek-app in combination with your student pass before ordering. Not for use in conjunction with any other promotion or offer. Ask for the terms and conditions in the store.

For this discount you need to have a Knaekpas. No Kneakpas yet? Get is here:

Order Knaekpas

Loopt tot 1 aug 2020

Bekijk kortingsactie