← Bekijk alle kortingen

Gratis drankje! bij Restaurant FINN

Beschikbaar in: Almere

Bier of fris. Bij iedere lunch, m.u.v. tosti's Bier of fris. Bij iedere lunch. M.u.v. tosti's. Alleen geldig op vertoon van de Knaek-app i.c.m. een studentenpas. Niet geldig in combinatie met andere acties. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Deze actie is geldig met een Knaekpas. Nog geen kneakpas? Vraag hem dan meteen aan:

Knaekpas aanvragen

English

Beer or soft drinks. When ordering a lunch, not valid for 'tosti' Beer or soft drinks. When ordering a lunch. Not valid for 'tosti'. Present your Knaek-app in combination with your student pass before ordering. Not for use in conjunction with any other promotion or offer. Ask for the terms and conditions in the store.

For this discount you need to have a Knaekpas. No Kneakpas yet? Get is here:

Order Knaekpas

Loopt tot 1 aug 2020

Bekijk kortingsactie