← Bekijk alle kortingen

50% korting bij Melan

50% korting bij Melan

Beschikbaar in: Enschede

Geldig op een flesje frisdrank bij aankoop van een broodje uit het assortiment. Open voor afhaal. Geldig op een flesje frisdrank bij aankoop van een broodje uit het assortiment. Open voor afhaal. Alleen geldig op vertoon van de Knaek of Knaek-app i.c.m. een studentenpas. Niet geldig in combinatie met andere acties. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Deze actie is geldig met een Knaekpas. Nog geen kneakpas? Vraag hem dan meteen aan:

Knaekpas aanvragen

English

Valid on a soda when purchasing a sandwich to-go. Valid on a soda when purchasing a sandwich to-go. Present your Knaek or Knaek-app in combination with your student pass before ordering. Not for use in conjunction with any other promotion or offer. Ask for the terms and conditions in the store.

For this discount you need to have a Knaekpas. No Kneakpas yet? Get is here:

Order Knaekpas

Loopt tot 1 aug 2020

Bekijk kortingsactie