← Bekijk alle kortingen

2e lunchmenu gratis! bij Burgerzaken

Beschikbaar in: Leiden

Inclusief soep, diverse broodjes, eeen glas cava en taart naar keuze Inclusief soep, diverse broodjes, eeen glas cava en taart naar keuze. Alleen geldig op vertoon van de Knaek of Knaek-app i.c.m. een studentenpas. Niet geldig in combinatie met andere acties. Vraag naar de voorwaarden in het restaurant.

Deze actie is geldig met een Knaekpas. Nog geen kneakpas? Vraag hem dan meteen aan:

Knaekpas aanvragen

English

Including soup, sandwiches, a glass of prosecco and cake Including soup, sandwiches, a glass of prosecco and cake. Present your Knaek or Knaek-app in combination with your student pass before ordering. Not for use in conjunction with any other promotion or offer. Ask for the terms and conditions.

For this discount you need to have a Knaekpas. No Kneakpas yet? Get is here:

Order Knaekpas

Loopt tot 1 aug 2020

Bekijk kortingsactie