← Bekijk alle kortingen

2e koffie of thee gratis! bij Lunchroom Tante Truus

Beschikbaar in: Almere

Goedkoopste gratis 1x per dag te gebruiken. Goedkoopste koffie/thee gratis. Alleen geldig op vertoon van de Knaek-app i.c.m. een studentenpas. Niet geldig in combinatie met andere acties. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Deze actie is geldig met een Knaekpas. Nog geen kneakpas? Vraag hem dan meteen aan:

Knaekpas aanvragen

English

Goedkoopste gratis Can only be used once a day. Cheapest coffee for free. Present your Knaek or Knaek-app in combination with your student pass before ordering. Not for use in conjunction with any other promotion or offer. Ask for the terms and conditions in the store.

For this discount you need to have a Knaekpas. No Kneakpas yet? Get is here:

Order Knaekpas

Loopt tot 1 aug 2020

Bekijk kortingsactie