← Bekijk alle kortingen

2e gratis! bij t Golden Fust

Beschikbaar in: Groningen

Geldig op straaljager (shotje jonge jenever + bitter lemon). Knaek tonen bij bestellen. Geldig op 'straaljagers'. Knaek tonen bij bestellen. Alleen geldig op vertoon van de Knaek of Knaek-app i.c.m. een studentenpas. Niet geldig in combinatie met andere acties. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Deze actie is geldig met een Knaekpas. Nog geen kneakpas? Vraag hem dan meteen aan:

Knaekpas aanvragen

English

Valid on 'straaljagers' (shot genever + bitter lemon). Present your Knaek before ordering. Valid on 'straaljagers'. Present your Knaek before ordering. Present your Knaek or Knaek-app in combination with your student pass before ordering. Not for use in conjunction with any other promotion or offer. Ask for the terms and conditions in the store.

For this discount you need to have a Knaekpas. No Kneakpas yet? Get is here:

Order Knaekpas

Loopt tot 1 aug 2020

Bekijk kortingsactie