← Bekijk alle kortingen

2e biertje gratis! bij Café Cheers

Beschikbaar in: Almere

Geldig elke vrijdag en zaterdag van 22.00 tot 00.00 Geldig elke vrijdag en zaterdag van 22.00 tot 00.00. Alleen geldig op vertoon van de Knaek-app i.c.m. een studentenpas. Niet geldig in combinatie met andere acties. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Deze actie is geldig met een Knaekpas. Nog geen kneakpas? Vraag hem dan meteen aan:

Knaekpas aanvragen

English

Valid every Friday and Saturday from 22.00 till 00.00 Valid every Friday and Saturday from 22.00 till 00.00. Present your Knaek-app in combination with your student pass before ordering. Not for use in conjunction with any other promotion or offer. Ask for the terms and conditions in the store.

For this discount you need to have a Knaekpas. No Kneakpas yet? Get is here:

Order Knaekpas

Loopt tot 1 aug 2020

Bekijk kortingsactie