← Bekijk alle kortingen

25% korting bij Jumbo City

25% korting bij Jumbo City

Beschikbaar in: Amsterdam, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Nijmegen

Op alle belegde La Place broodjes. Toon de app aan de kassamedewerker. Toon de Knaek-app aan de kassamedewerker (geen zelfscan). Alleen geldig op vertoon van de Knaek of Knaek-app i.c.m. een studentenpas. Niet geldig in combinatie met andere acties. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Deze actie is geldig met een Knaekpas. Nog geen kneakpas? Vraag hem dan meteen aan:

Knaekpas aanvragen

English

On all sandwiches of La Place. Present your Knaek or Knaek-app in combination with your student pass before ordering. Not for use in conjunction with any other promotion or offer. Ask for the terms and conditions in the store.

For this discount you need to have a Knaekpas. No Kneakpas yet? Get is here:

Order Knaekpas

Loopt tot 1 aug 2020

Bekijk kortingsactie