← Bekijk alle kortingen

25% korting bij Eazie

25% korting bij Eazie

Beschikbaar in: Amsterdam, Breda, Delft, Den Haag, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht

Geniet van een healthy wok of poké bowl. Geldig op afhalen en bezorgen (tot 22:00). Geen minimale besteding. Ga nu naar www.eazie.nl en gebruik kortingscode 8589. Geniet van een healthy wok of poké bowl. Geldig op afhalen en bezorgen (tot 22:00). Geen minimale besteding. Ga nu naar www.eazie.nl en gebruik kortingscode 8589. Alleen geldig op vertoon van de Knaek of Knaek-app i.c.m. een studentenpas. Niet geldig in combinatie met andere acties. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Deze actie is geldig met een Knaekpas. Nog geen kneakpas? Vraag hem dan meteen aan:

Knaekpas aanvragen

English

Enjoy a healthy wok meal or poké bowl. Valid on take out and delivery (till 22:00). No minimum order amount. Go to www.eazie.nl and use code '8589'. Enjoy a healthy wok meal or poké bowl. Valid on take out and delivery (till 22:00). No minimum order amount. Go to www.eazie.nl and use code '8589'. Present your Knaek or Knaek-app in combination with your student pass before ordering. Not for use in conjunction with any other promotion or offer. Ask for the terms and conditions

For this discount you need to have a Knaekpas. No Kneakpas yet? Get is here:

Order Knaekpas

Loopt tot 1 aug 2020

Bekijk kortingsactie