← Bekijk alle kortingen

20% korting bij Ruby's Irish Pub

Beschikbaar in: Tilburg

Op een pint (0,5L). Niet geldig tijdens Champions League of andere major sportevenementen. Op een pint (0,5L). Niet geldig tijdens Champions League of andere major sportevenementen. Alleen geldig op vertoon van de Knaek of Knaek-app i.c.m. een studentenpas. Niet geldig in combinatie met andere acties. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Deze actie is geldig met een Knaekpas. Nog geen kneakpas? Vraag hem dan meteen aan:

Knaekpas aanvragen

English

On a single pint (0.5L). Not valid during Champions League or other major sportsevents. On a single pint (0.5L). Not valid during Champions League or other major sportsevents. Present your Knaek or Knaek-app in combination with your student pass before ordering. Not for use in conjunction with any other promotion or offer. Ask for the terms and conditions in the store.

For this discount you need to have a Knaekpas. No Kneakpas yet? Get is here:

Order Knaekpas

Loopt tot 1 aug 2020

Bekijk kortingsactie