← Bekijk alle kortingen

20% korting bij Restaurant FINN

Beschikbaar in: Almere

Op Hamburger Finn, kip van 't spit en spare ribs Op Hamburger Finn, kip van 't spit en spare ribs. Alleen geldig op vertoon van de Knaek-app i.c.m. een studentenpas. Niet geldig in combinatie met andere acties. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Deze actie is geldig met een Knaekpas. Nog geen kneakpas? Vraag hem dan meteen aan:

Knaekpas aanvragen

English

On Hamburger Finn, roasted chicken and spare rib On Hamburger Finn, roasted chicken and spare ribs. Present your Knaek-app in combination with your student pass before ordering. Not for use in conjunction with any other promotion or offer. Ask for the terms and conditions in the store.

For this discount you need to have a Knaekpas. No Kneakpas yet? Get is here:

Order Knaekpas

Loopt tot 1 aug 2020

Bekijk kortingsactie