← Bekijk alle kortingen

15% korting op een fiets bij Utrecht Fietsen

15% korting op reparaties bij Utrecht Fietsen

Beschikbaar in: Utrecht

Geldig op alle fietsen, niet op verhuur. Geldig op alle fietsen, niet op verhuur. Alleen geldig op vertoon van de Knaek of Knaek-app i.c.m. een studentenpas. Niet geldig in combinatie met andere acties. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Deze actie is geldig met een Knaekpas. Nog geen kneakpas? Vraag hem dan meteen aan:

Knaekpas aanvragen

English

Valid on all bikes, not on rent. Valid on all bikes, not on rent. Present your Knaek or Knaek-app in combination with your student pass before ordering. Not for use in conjunction with any other promotion or offer. Ask for the terms and conditions.

For this discount you need to have a Knaekpas. No Kneakpas yet? Get is here:

Order Knaekpas

Loopt tot 1 aug 2020

Bekijk kortingsactie