← Bekijk alle kortingen

10% korting bij Via Vai

Beschikbaar in: Amsterdam

10% korting Geldig op het gehele menu. Geldig na 19.00. 2e wokmaaltijd 50% korting Geldig op alle wokmaaltijden. 1x geldig per dag. Alleen geldig op vertoon van de Knaek of Knaek-app i.c.m. een studentenpas. Niet geldig in combinatie met andere acties. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Deze actie is geldig met een Knaekpas. Nog geen kneakpas? Vraag hem dan meteen aan:

Knaekpas aanvragen

English

10% korting On the whole menu. Valid from 11.30 til 15.30. 2nd wokmeal 50% discount Valid on all wokmeals. Valid once a day. Present your Knaek or Knaek-app in combination with your student pass before ordering. Not for use in conjunction with any other promotion or offer. Ask for the terms and conditions in the store.

For this discount you need to have a Knaekpas. No Kneakpas yet? Get is here:

Order Knaekpas

Loopt tot 1 aug 2020

Bekijk kortingsactie