← Bekijk alle kortingen

20% korting op Lenovo Thinkpad X1 Carbon

20% koring op Lenovo x1 Carbon

Als je echt alles uit je laptop wilt halen, dan is de Thinkpad X1 carbon iets voor jou. Ideaal voor zowel tijdens de college uren als voor daarbuiten. De ThinkPad X1 Carbon is de Maserati van de zakelijke laptops

Gemaakt om te presteren en ontworpen om alles te doorstaan. Onze top in laptops kan alles aan, op kantoor, buitenshuis en alles wat daartussen zit. Functies waarmee je produceert, zoals ongekende batterijduur, supersnelle USB-C Thunderbolt®-poorten en krachtige processoren die je aan de gang houden.

Pluspunten Lenovo Thinkpad X1 Carbon:

  • Maar 1,13 kg
  • Supersnel laden van bestanden
  • Opstarttijd van enkele seconden
  • Stofbestendig
  • Kan tegen gemorste vloeistoffen
  • Goede speakers

Zoals alle ThinkPads is de X1 Carbon getest op 12 punten volgens militaire specificaties en onderging hij meer dan 200 kwaliteitscontroles om er zeker van te zijn dat hij ook in de extreemste omstandigheden zijn werk blijft doen. Denk aan arctische kou, stofstormen in de woestijn, werken zonder zwaartekracht, gemorste vloeistof en vallen. Deze laptop kan gegarandeerd alles aan wat er op je pad komt. En met een behuizing die versterkt is met vier lagen koolstofvezels en een kooiconstructie van magnesiumlegering voor extra sterkte weet je dat betrouwbaarheid ons in het bloed zit.

Bekijk de Lenovo Thinkpad X1 Carbon

Lenovo Thinkpad X1 Carbon bestellen met 20% korting

Studenten krijgen bij Lenovo standaard 10% korting, maar via Delft Studentenstad krijg jij extra korting met de code STUDENTENKORTINGNL.

LET OP: om gebruik te kunnen maken van deze korting, moet je eerste een studentenaccount aanmaken bij Lenovo!

Loopt tot 8 sep 2018

Bekijk kortingsactie