← Bekijk alle kortingen

12% korting op Lenovo T-series

12% korting op Lenovo T-serie met kortingscode

Als je echt alles uit je laptop wilt halen, dan is de T-serie iets voor jou. Ideaal voor zowel tijdens de college uren als voor daarbuiten.

Gemaakt om te presteren en ontworpen om alles te doorstaan. Onze top in laptops kan alles aan, op kantoor, buitenshuis en alles wat daartussen zit. Functies waarmee je produceert, zoals ongekende batterijduur, supersnelle USB-C Thunderbolt®-poorten en krachtige processoren die je aan de gang houden.

Pluspunten Lenovo T-serie:

  • 27 uur batterijduur
  • Supersnel laden van bestanden
  • Opstarttijd van enkele seconden
  • Stofbestendig
  • Kan tegen gemorste vloeistoffen
  • Goede speakers

De ThinkPad is overal geweest: op de top van Mount Everest, in de diepten van de oceaan en in de boomtoppen van het regenwoud. NASA heeft de ThinkPad gebruikt in zowel het International Space Station als het ruimtestation Mir. Hij is zelfs opgenomen in de permanente collectie van het Museum of Modern Art in New York. Het is dus geen wonder dat we ruim 100 miljoen (en het worden er steeds meer) van deze betrouwbare apparaten hebben verkocht, mede dankzij onze loyale T-serie-klanten.

Of je nu een lange batterijduur nodig hebt (tot wel 27 uur met een keer opladen), het supersnelle laden van bestanden of een opstarttijd van een paar seconden, de T-serie levert topprestaties. Handige docking aan de zijkant bij onze nieuwste modellen waarmee je met één vlugge klik beeldscherm, speakers en nog meer kunt aansluiten zonder concessies te hoeven doen aan het gewicht of slanke ontwerp.

Bekijk de Lenovo T-serie

Lenovo T-serie bestellen met 12% korting

Studenten krijgen bij Lenovo standaard 10% korting, maar via Delft Studentenstad krijg jij extra korting met de code STUDENTENKORTINGNL.

LET OP: om gebruik te kunnen maken van deze korting, moet je eerste een studentenaccount aanmaken bij Lenovo!

Loopt tot 8 sep 2018

Bekijk kortingsactie