← Terug naar overzicht

De leukste woonwinkels in Delft

Kom je net studeren in Delft en ga je voor het eerst op kamers? Of heb je gewoon zin om je kamer een make-over te geven? Lees dan snel verder, want in deze blog vertel ik je in welke woonwinkels je  de leukste spullen voor jouw studentenkamer kunt scoren in Delft!

Grote woonwinkels

Net zoals in de meeste steden zijn er in Delft een aantal grote woonwinkels waar je terecht kan voor spullen voor in jouw studentenkamer. Zo is er in Delft de IkeaKwantum, Karwei en de Leenbakker. Bij deze winkels is de kans groot dat je slaagt voor de grotere meubels voor in je kamer. De winkels bevinden zich allemaal aan de rand van de stad. Wanneer je daarna je kamer gezellig wilt maken met kleinere spulletjes zoals kaarsen, plantenbakken, kussentjes en fotolijstjes, dan ben je in het centrum van Delft op je plek. Hier zitten de Xenos, HemaBlokker en de CASA. Je scoort hier de leukste spullen om je kamer verder aan te kleden!

Support your locals

In Delft zijn ook een aantal kleine, lokale winkels te vinden waar je leuke spullen voor je studentenkamer kunt kopen. Bij Groene Vingers kun je op plantenjacht gaan. De winkel staat vol met allerlei soorten planten en schattige plantenpotjes. Niet geslaagd? Loop dan door naar de Dille en Kamille. Hier zijn ook veel leuke planten te koop. Daarnaast kun je bij de Dille en Kamille terecht voor andere schattige dingen om je kamer te decoreren. Twee andere leuke winkels om te shoppen voor je studentenkamer zijn Pleck en Seven Days. Pleck verkoopt voornamelijk de finishing touch voor je kamer. Bij Seven Days kun je ook terecht voor grotere meubels. Wat daarnaast leuk is bij Seven Days, is dat alles in de winkel te koop is. Zo ook de stoelen of de bank waar je tijdens het shoppen even een kopje koffie op drinkt!

Creatief met de kringloopwinkels

Wanneer je wat minder geld wil uitgeven aan nieuwe spullen, dan kun je de kringloopwinkels in Delft afgaan. Je vindt hier van alles: van fotolijstjes tot bankstellen. Het leuke aan spullen bij de kringloopwinkel kopen, is dat je deze zelf nog naar je eigen smaak kunt omtoveren. In eerste instantie zien sommige meubelstukken er niet meer zo goed uit, maar met een kwast en wat lijm pimp je ze zo naar jouw wens! Erg leuk om op een creatieve én goedkope manier je kamer tot een paleisje te maken. Op Pinterest vind je allemaal leuke ideeën over hoe je met tweedehands spullen de hipste kamer kunt maken! Ook hebben wij een paar tips en DIY ideeën voor het inrichten van jouw studentenkamer!

Meer studentennieuws

wat doen zomervakantie
Abonneren op