← Terug naar overzicht

Coronaproof Valentijnsdag in Delft

Valentijnsdag

Het is alweer bijna zover: Valentijnsdag! De meest romantische dag van het jaar. Misschien heb je al leuke plannen gemaakt met je lover, maar het kan ook lastig zijn om in deze coronatijd een leuke date te verzinnen. Daarom helpen we je met deze blog graag verder met het bedenken van een perfecte, romantische, coronaproof date in Delft!

Romantisch diner

Organiseer met of voor je lover een romantisch diner thuis. Dit kan net zo leuk zijn als uit eten gaan! Ga gezellig samen de keuken in en maak een heerlijk voorgerecht, hoofdgerecht en toetje. Je kunt het zo uitgebreid maken als je zelf wil. Een andere optie is eten bestellen of afhalen bij je favoriete restaurant. Maak in ieder geval je kamer mooi met kaarsen, dek de tafel netjes, zet een romantisch muziekje op en je hebt de perfecte date!

Thuisbioscoop

Heb je na het diner nog niet genoeg van elkaar, bouw dan je kamer om tot een thuisbioscoop! Leg bijvoorbeeld je matras, met allemaal kussens en dekentjes, op de grond voor de televisie. Steek wederom de kaarsjes aan om het extra romantisch te maken. Een grote bak popcorn en een lekker speciaal biertje erbij. Via Pathé kun je een film huren om het helemaal compleet te maken. Romantischer kan bijna niet!

Cocktailavond

Wanneer jullie allebei gek zijn op cocktails, is een cocktailavond een superleuk idee. Zoek een aantal recepten op en maak de lekkerste cocktails samen. Je kunt wat afwijken van de recepten en jullie eigen fantasiecocktails gaan proeven. Wanneer je niet zo van de cocktails bent kun je natuurlijk ook een wijn-, whiskey-, of bierproeverij houden met z’n tweeën.

Strandwandeling in Scheveningen

Een andere optie is om overdag naar Scheveningen te gaan. Scheveningen is dicht bij Delft, dus met de fiets of met het OV ben je er zo. Je kunt een lekkere strandwandeling maken en afsluiten met een warme chocolademelk aan de boulevard. Als het mooi weer is, is dit zeker een aanrader!

Stadswandeling door Delft

Ook in de stad zelf kun je een lekkere wandeling gaan maken. Loop langs de grachten en de kleine straatjes van Delft. Helaas kun je geen winkels of gebouwen in, maar etalageschoppen kan natuurlijk wel. Je kunt een koffie to go halen bij espressobar Cortado of bij koffiebar Kek. Ook een broodje Leo halen, zoals dit onder de studenten genoemd wordt, bij slagerij Leo van Vliet is een goed idee. Ook op deze manier kun je een leuke coronaproof date hebben in Delft!

Meer studentennieuws

sportieve buitenactiviteiten
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Delft Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden