← Terug naar overzicht

Hier scoor je de leukste kerstcadeaus in Delft

kerstcadeaus

We gaan weer richting het einde van het jaar, dus de feestdagen komen er weer aan. Dit betekent dat het ook weer tijd is om kerstcadeaus in te slaan! Daarom hebben wij voor jou de leukste cadeauwinkels in Delft opgezocht!

Dille & Kamille

Eén van de leukste en sfeervolste winkeltjes in Delft is toch wel de Dille & Kamille. Misschien hebben ze niet heel veel ruimte tot hun beschikking, maar deze winkel staat wel bomvol met leuke spulletjes voor in huis. Van kookboeken tot kaarsen en van planten tot porselein servies. Je vindt hier bijna alles! Ook als je nog inspiratie voor je cadeautjes op wilt doen, is deze winkel ideaal. Er zijn goedkope producten maar ook grote, duurdere producten van hogere kwaliteit. Hier vind je gegarandeerd waar je naar op zoek bent!

Groene Vingers

Dit gezellige winkeltje zit vlak bij de Dille & Kamille, dus een bezoek aan beide winkels kun je mooi combineren! Ben je op zoek naar een cadeautje voor iemand met groene vingers? Dan kun je je bij deze winkel helemaal uitleven. Ze hebben een breed assortiment van kleine rotsplantjes tot grote glazen terraria. Je kunt hier zelfs een workshop volgen om je eigen terrarium te maken! Hoe cool is dat? Het is wel aan de prijzige kant, maar zeker leuk om in de vorm van een cadeaubon te geven. Maar ook als je wat minder uit wilt geven, zijn er genoeg schattige plantjes of woonaccessoires die binnen je budget vallen. 

Flying Tiger

Ga je (online) dobbelen met vrienden, huisgenootjes of familie en heb je wat goedkope cadeautjes nodig die stiekem ook wel heel leuk zijn? Dan is de Flying Tiger het juiste adres voor jou! Deze winkelketen uit Kopenhagen zit inmiddels in heel Nederland. Voor een paar euro heb je meestal wel wat leuks te pakken. Maar ook als je iets meer uit wil geven en bijvoorbeeld lampen of keukenspullen nodig hebt, kun je terecht bij de Flying Tiger. Let wel op: de winkel is verplaatst en zit nu op de Jacob Gerritstraat 5! 

Milo Design Gifts

Wil je je studentenhuis een beetje opvrolijken? Deze winkel heeft geweldige (woon)accessoires en keukenspullen, waar je je lach niet bij kan inhouden! Zo verkopen ze hier soeplepels in de vorm van het monster van Loch Ness of vogelsleutelhangers die je in een huisje op kunt hangen aan de muur. Ook als je voor je ouders of andere familieleden wat moet kopen, zijn hier leuken spullen te vinden. Voor unieke cadeaus kun je hier zeker wel terecht!

Eerst nog wat geld bij elkaar rapen voordat je kunt inslaan? Zo houd je geld over deze maand, zodat je je kunt uitsloven met originele kerstcadeaus!

Meer studentennieuws

hot chocolate
verf
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Delft Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden