← Terug naar overzicht

Je badkamer opknappen in vier stappen!

Badkamer opknappen

Woon jij in een studentenhuis waarbij je de badkamer, keuken en wc met meerdere mensen moet delen? Hopelijk houden jullie dan een chill schoonmaakrooster bij om alles lekker schoon te houden. Hebben jij en je huisgenootjes hier niet echt weet van, dan kan je badkamer vast wel een mooie opknapbeurt gebruiken. Dit doe je heel simpel in vier stappen!

1. Flink schoonmaken

Je badkamer opknappen begint natuurlijk met een flinke schoonmaakbeurt. Vaak zijn gele kit en vieze voegen het probleem bij (oude) badkamers. Het kost je weinig geld en tijd om dit te verbeteren en kan al een enorm verschil maken. Verwijder alle kitranden in de badkamer en schrob vervolgens goed de voegen van alle tegels. Je hebt hier alleen maar water en azijn voor nodig. Als je klaar bent met het schoonmaken breng je heel makkelijk weer een nieuwe kit laag aan en klaar is kees!

2. Meer warmte

Bij een fijne en opgeknapte badkamer hoort warmte. Lekker warm de badkamer instappen en er heerlijk warm weer uitkomen. Of je nou de douche op 40 graden hebt staan of op 30, iedereen wilt tijdens deze koudere dagen weer lekker warm die douche uitkomen. Een elektrische radiator kopen is dan ook een gouden tip. Deze verwarming geeft niet alleen warmte aan je badkamer maar ook aan je handdoeken. Zo drogen ze ook nog eens snel op. Heerlijk toch?

3. Inrichting

Het gezellig inrichten van de badkamer is niet geheel onbelangrijk. Vaak wordt er in studentenhuizen als laatste gedacht aan de badkamer als het gaat om gezellig inrichten. Een likje verf kan de hele boel al heel anders laten lijken. Dit hoeft dan nog geen eens de standaard witte verf te zijn, maar kan natuurlijk ook een wat warmer kleurtje zijn. Want zoals ik al eerder zei: een warme badkamer is heerlijk! Vrolijk de boel daarnaast op met wat opbergmanden voor de spulletjes van alle huisgenoten en hang een fleurig douchegordijn op!

Heb jij jouw huisgenootjes opgetrommeld en de badkamer opgeknapt? Dan wordt het nu tijd voor jouw eigen slaapkamer. Met deze tips maak jij je kamer supersnel heel gezellig!

Meer studentennieuws

Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Delft Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden