← Terug naar overzicht

Nieuw in Delft: lekker eten bij Streetfood by Han

uit eten Delft

Sinds kort is Delft een restaurant met heerlijke Aziatische gerechten rijker: Streetfood by Han. Er is een uitgebreide menukaart met zowel kleinere snacks als grote gerechten. Ik ging bij ze langs om eens te proeven wat er op het menu staat.

Lekker en betaalbaar eten

Omdat ik niet zo’n keukenprinses ben, eet ik graag buiten de deur. Met een studentenbudget is dit helaas niet altijd mogelijk. Het eten bij Streetfood by Han is gelukkig lekker en betaalbaar! Het is een gezellig restaurant midden in de stad. Het is er niet heel groot, maar er is genoeg ruimte om anderhalve meter afstand te houden. Bovendien kun je bij lekker weer ook buiten in de knusse tuin zitten.

Gezien de prijs van het eten had ik verwacht dat de porties wat aan de kleine kant zouden zijn. Toen het eten aankwam bleken het echter flinke borden! Ik had gekozen voor de smokey salmon poke bowl, die lekker vol verse en gezonde ingrediënten zit. Andere opties op het menu zijn bijvoorbeeld soepen, salades, bao broodjes en noodles. Daarnaast zijn er ook nog gerechten als acai bowls, kleine street food snacks en zoete hapjes. Na mijn poke bowl zat ik helaas te vol voor een toetje, maar de volgende keer ga ik zeker voor een van de ‘street food sweets’!

Aanrader!

Kortom: Streetfood by Han is een aanrader! Ook zin om een keertje van Aziatisch street food te genieten? Reserveer dan even een tafeltje via hun website, dan weet je zeker dat er plek is! Wil je de gerechten van Streetfood by Han liever in je pyjama op de bank opeten? Dat kan ook! Als je minder dan drie kilometer van het restaurant op de Oude Delft af woont, kun je het eten laten bezorgen. Bestellen kan via HanTing Delivery. Als je verder weg woont, kun je je maaltijd helaas niet laten bezorgen, maar zelf afhalen kan gelukkig wel!

Tip: in Delft zijn natuurlijk nog veel meer leuke restaurantjes te vinden. Zo zochten we eerder al de leukste vega(n) restaurantjes in Delft op!

Meer studentennieuws

Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Delft Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden