← Terug naar overzicht

OWee 2020: introductieweek in tijden van corona

introductieweek

Door het coronavirus mogen er tot september 2020 geen evenementen georganiseerd worden. Begin jij na de zomer met een nieuwe studie? Dan heeft deze maatregel helaas ook invloed op jouw introductieperiode. Gelukkig wordt er hard gewerkt om alle nieuwe studenten toch een onvergetelijke studiestart te geven. In deze blog lees je wat je dit jaar kunt verwachten van de introductie in Delft.

OWee Delft

De introductieperiode in Delft heet OWee. Tijdens deze introductie kun je kennismaken met de stad, andere studenten, de universiteit en de studentenverenigingen en sportverenigingen in de stad. Normaal gesproken gaat dit gepaard met een hoop gezellige feestjes en activiteiten. Helaas moeten nieuwe studenten het dit jaar doen met een aangepast programma. Maar niet getreurd! De organisatie van OWee 2020 heeft alles uit de kast gehaald om jou toch een memorabele introductie te geven!

Digitale OWee 2020

De OWee vindt dit jaar grotendeels online plaats. Van vrijdag 14 tot en met zondag 16 augustus kun je meedoen met de Digitale OWee. Er worden dan allerlei online activiteiten georganiseerd om ervoor te zorgen dat jij je medestudenten en Delft als studentenstad leert kennen. Het exacte programma voor deze dagen is nog niet bekend, maar je kunt er zeker van zijn dat alle studie- en studentenverenigingen, de stad en de campus aan bod komen. 

Fysieke dagen OWee 2020

Naast het online programma worden er ook fysieke dagen georganiseerd, zodat jij toch een beetje bekend kunt raken met Delft als studentenstad. Dit offline onderdeel van de introductie vindt plaats van maandag 17 tot en met zondag 23 augustus. Uiteraard zal dit helemaal volgens de richtlijnen van het RIVM gaan. Er is daarom een programma gemaakt waarbij iedere dag eerstejaars van een klein aantal studies naar de campus mogen komen. De plekken hiervoor zijn beperkt en er wordt gewerkt met inschrijvingen. Wees er dus snel bij! Het programma voor de fysieke dagen van OWee 2020 vind je op de website. Wil je op de hoogte blijven van het evenement? Houd dan de Instagrampagina van de OWee in de gaten.

Tip: denk je erover na om lid te worden van een vereniging? Houd er dan rekening mee dat de ontgroening 2020 er ook anders aan toegaat!

Meer studentennieuws

zomerse recepten
Flatlay van een feesttafel met versieringen
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Delft Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden