← Terug naar overzicht

Deze Delftse restaurants bezorgen tijdens de coronamaatregelen!

Diner

Vanwege het coronavirus hebben veel restaurants hun deuren moeten sluiten. Gelukkig bieden veel horecazaken nu afhaal- en bezorgmaaltijden aan. Zo kun jij nog lekker genieten van jouw favoriete maaltijd. Je vindt hier de restaurants en andere horeca die (tijdelijk) bezorgen in Delft!

Bakker Jaap

Speciaal voor oudere mensen, maar ook zeker voor hen die snotterig zijn of zelfs in quarantaine zitten hebben Bakker Jaap en Bakker van Roon besloten om brood te gaan bezorgen in Delft. Check hun Instagram-pagina voor de postcodes waar zij bezorgen. Ze voorzien je van je dagelijkse bammetje, puntjes en op aanvraag kunnen ze ook andere dingen voor je betekenen. Geen restaurant, maar een ander belangrijk en heel goed initiatief!

De Verbeelding

Bij De Verbeelding kan je terecht voor een heerlijk driegangenmenu. Wat dacht je van een rundercarpaccio vooraf, mixed grill als hoofd en als nagerecht een heerlijke cheesecake met frambozensaus? Of ben je meer van een dagschotel (met steakfrites en salade) bij een goede serie of film op Netfilx? Ze hebben een speciale menukaart voor bezorging en afhalen!

Il Tartufo

Ook bij Il Tartufo kun je maaltijden online bestellen. Je kunt ze afhalen of laten bezorgen. Op het speciale afhaal- en bezorgmenu vind je pasta’s, brood, salades en heerlijke desserts. Ook niet onbelangrijk: je kunt er een goed wijntje bij bestellen! Kun je echt niet kiezen? Dan hebben ze ook standaard menu’s. De gerechten van Il Tartufo worden koud bezorgd, inclusief opwarminstructies. Ideaal voor als je nog niet precies weet wanneer je wil eten! Je kan het maar in huis hebben ;).

De Lelie

Nu het zonnetje weer schijnt, is het weer tijd voor ijsjes! En dat wordt nog bezorgd ook! Wat een geluk. De Lelie bezorgt tijdelijk de lekkerste ijsjes, chocolade en truffels. Ze verkopen ook onwijs leuke, originele (chocolade) cadeautjes!

Let erop dat het druk kan zijn bij de restaurants. Bestel dus op tijd! Fijn voor jezelf, maar nog fijner voor de mensen die keihard aan het bikkelen zijn in deze gekke tijden! Geniet ervan!

Meer studentennieuws

roze cadillac
zomerse recepten
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Delft Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden