← Terug naar overzicht

Hier vind je de leukste spullen voor je studentenkamer in Delft

Verhuis jij binnenkort naar Delft? Of heb je hier al een studentenkamer, maar kan die wel wat leuke decoratie gebruiken? Dan hoef je niet ver van huis te zoeken. In Delft vind je namelijk genoeg winkels waar je leuke spullen voor je kamer kunt scoren.

Zinderin

Zinderin aan de Choorstraat is een winkel met veel leuke hebbedingetjes en kleine decoratiespullen. De winkel is deels ingericht door cliënten van Middin. Dit zijn mensen met een beperking die in het atelier achterin de winkel van alles in elkaar knutselen. Van kaarsen in allerlei verschillende vormen tot bloempotjes. Hiermee tover je die saaie studentenkamer zo om in een knusse plek!

Seven Days Store

Aan de Oude Langendijk vind je de Seven Days Store. Hier worden moderne én retro meubels en woonaccessoires verkocht. Door de Facebookpagina van Seven Days te volgen blijf je op de hoogte van de nieuwe producten die binnenkomen.

Ikea

De makkelijkste optie is natuurlijk de Ikea. Hier vind je vrijwel alles wat je nodig hebt wanneer je een huis inricht. Het is misschien een beetje standaard, maar wel betaalbaar! Bovendien is het handig dat je niet langs allerlei verschillende winkels hoeft wanneer je flink inslaat bij Ikea. En na het shoppen kun je genieten van lekkere Zweedse gehaktballetjes.

Groene Vingers

Je studentenkamer opleuken kan goed met plantjes of bloemen. En die hebben ze bij Groene Vingers meer dan genoeg! Hier worden veel verschillende soorten planten verkocht, van planten die veel zorg nodig hebben tot plantjes die je niet zo vaak water hoeft te geven. Ook als jij niet zo zorgzaam bent, zit er dus wel wat voor je tussen. Voor een goede bloempot hoef je bovendien niet verder te zoeken. Ook daarvan is er bij Groene Vingers genoeg keuze.

Loco Lama

Het motto van Loco Lama is “Dare to be different”. In deze cadeauwinkel vind je dan ook allerlei originele woonaccessoires. Je kunt langsgaan bij de winkel op de Molslaan, maar via de webshop van Loco Lama kun je ook makkelijk leuke nieuwe spullen inslaan.

Ben jij nog op zoek naar een kamer en wil het niet lukken? Lees dan van A tot Z: de gids naar je perfecte kamer!

Meer studentennieuws

Thuis studeren
Borrelplank
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Delft Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden