← Terug naar overzicht

Leuke dingen doen met vriendinnen in Delft!

Op 21 maart is het Nationale Vriendinnendag. Dit is de perfecte dag om erop uit te trekken met je vriendinnen. In deze blog lees je waar je deze feestelijke zaterdag kunt doorbrengen in Delft.

Escape room

Test hoe goed jullie kunnen samenwerken in een escape room. Ga bijvoorbeeld naar de enge escape room Dark Park aan de Wateringsvest. Hebben jullie liever een iets minder enge escape room? Dan is de Bagijnetoren iets voor jullie! Samenwerken in een spannende omgeving (met tijdsdruk), zorgt vaak voor een hechte(re) band.

Spa dagje

Wil jij je vriendinnen en jezelf lekker verwennen op 21 maart? Boek dan een dagje bij de spa. Bij Cityspa Savarin kun je kiezen uit allerlei verschillende behandelingen en arrangementen. De Cityspa is te vinden in Rijswijk, vlak boven Delft. Vanaf station Delft ben je er binnen ongeveer twintig minuten met de tram. Voor de tarieven van aparte behandelingen kun je dit handige spamenu checken.

Outdoor Delft

Als je liever voor een actiever uitje kiest, is Outdoor Delft een aanrader. Heb je een competitieve vriendinnengroep? Ga dan de strijd met elkaar aan tijdens een potje paintball. Na het paintballen kun je bij Outdoor Delft samen genieten van lekkere snacks en een drankje.

Chocolate Company

In de Chocolate Company kun je samen met je vriendinnen genieten van een chocoladefundue of high tea. Ook is het mogelijk om hier langs te komen voor een lekkere kop koffie (of chocolademelk natuurlijk) en lunch. Uiteraard staat dit tentje in het teken van chocolade, maar ook voor de niet-chocoladeliefhebbers staat er genoeg op de menukaart.

Kroegentocht

Een avondje biertjes drinken werkt ook altijd goed om de vriendschap te vieren. Om dit net wat specialer te maken dan alle andere vriendinnetjesavonden, kun je een kroegentocht doen. In mijn eerdere blog over een kroegentocht in Delft lees je welke kroegen een bezoekje waard zijn.

Meer studentennieuws

Thuis studeren
Borrelplank
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Delft Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden