← Terug naar overzicht

Winterse hotspots in Delft

winterse hotspots in Delft

Blijf jij tijdens deze koude wintermaanden ook graag lekker warm binnen? Dan zit je goed in Delft! Hier zijn namelijk genoeg leuke tentjes waar je een kop koffie of een hapje eten kunt scoren. Lees hier welke knusse hotspots echt een bezoekje waard zijn!

Café de Wijnhaven

In het centrum van Delft ligt Café de Wijnhaven. In dit gezellige café worden warme dranken, maar ook cocktails en speciaalbiertjes geserveerd. En daar krijg je het ook lekker warm van! Verder is er een wisselende menukaart en zijn er vaste avonden waarop je voor een mooie prijs een hapje kunt eten. Zo betaal je op dinsdag slechts €17,50 voor onbeperkt spare ribs.

Chocolate Company

De Chocolate Company is een keten met vestigingen door heel Nederland. Zoals de naam al doet vermoeden, staat dit café helemaal in het teken van chocolade. Je kunt hier terecht voor allerlei soorten bonbons, maar ook voor een warme kop chocolademelk. Daarnaast vind je hier leuke cadeausets voor de echte chocoliefhebber. Het adres van De Chocolate Company in Delft is Markt 85.

Thuis by Ladera

Houd jij van echte Hollandse maaltijden? Ga dan eens langs bij Thuis by Ladera. In dit restaurant eet je winterse gerechten zoals stamppot en pannenkoeken. Het is ook mogelijk om hier te bestellen, dus als je toch liever thuisblijft is dit ook een optie. Je vindt het restaurant op Oosteinde 123. 

Koffie & Zo

Ga voor een goede kop koffie langs bij in de Peperstraat. Dit is trouwens niet alleen een koffiezaak, maar ook een cadeauwinkel. Er zijn hier allerlei leuke hebbedingetjes en spullen om zelf thuis echte goede koffie te maken te vinden. En als je klaar bent met cadeautjes shoppen, kun je genieten van koffie en een lekkere sandwich.

Wil je al vroeg op pad? Dan zijn dit de leukste ontbijtplekjes van Delft en omgeving!

Meer studentennieuws

Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Delft Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden