← Terug naar overzicht

De leukste evenementen in het voorjaar!

Evenement festival

Langzaam gaan we richting de zomer en dat betekent dat er weer leuke evenementen aankomen. Ik heb voor jou de twee leukste evenementen in het voorjaar opgezocht die je niet mag missen! Oh en niet afhaken als je geen geld hebt; daar heb ik een goede oplossing voor! :)

Weekend Magnifiek

Bij een weekendfestival denk je al snel aan een zere rug, kapotte luchtbedden en een veel te krappe tent. Heb je hier geen zin in, maar wel om een weekend lang te feesten? Ik weet zeker dat Weekend Magnifiek dan iets voor jou is. Hier slaap je namelijk niet in een veel te klein tentje op een leeg luchtbed, maar huur je met je vrienden een eigen bungalow! Hoe leuk is dat? 

Alsof dit allemaal nog niet gek genoeg is, kan je ook nog eens boodschappen laten bezorgen voordat jij in de bungalow aangekomen bent. Dan heb je sowieso een goeie midnight snack of katervoer in huis! Toch ergens anders zin in? Dan bestel je gewoon een pizzaatje, patat met burger of broodje döner (tot 4.00 uur!!!). Heerlijk zeg.

Weekend Magnifiek vindt plaats van vrijdag 13 maart tot en met maandag 16 maart 2020, in De Lommerbergen te Reuver (Noord-Limburg). De line-up is nog niet bekend, maar de dresscode wel! Elk jaar is er een dresscode en dit jaar is het: Goed mis in de wildernis. Dus zoek je apenpak, verrekijker, hoedje, laarzen, slang of papagaai maar snel op!

Paaspop

Bijna iedereen kent het wel, hét festival tijdens het paasweekend: Paaspop. Dit is zeker een favorietje! Jaarlijks komen er meer dan 175 artiesten uit het binnen- en buitenland. Er is dus voor iedereen wat wils! Drie dagen vol met gezelligheid, drankjes en de beste artiesten. En hopelijk een voorjaarszonnetje!

De eerste 172 artiesten zijn al bekendgemaakt! Gave artiesten die onder andere komen: Chef’Special, Krezip, Anouk, Def Rhymz, Frequencerz, Kriss Kross Amsterdam, Kensington, DI-RECT en nog veel meer! Te veel om op te noemen!

Paaspop vindt plaats op 10, 11 en 12 april 2020 op festivalterrein De Molenheide te Schijndel. Er zijn weekend- of dagtickets beschikbaar!

Tickets uitverkocht of even krap bij kas?

Lukt het je niet meer om een bungalow te scoren op De Lommerbergen of om kaartjes te fixen voor Paaspop? Of zit je gewoon een beetje krap bij kas, maar wil je niets missen van de leukste feesten? Dan heb ik de perfecte bijbaan voor jou! Bij Holland Security Group kan je aan de slag als Service medewerker of Evenementen beveiliger. Zo kan je genieten van de vetste evenementen én wat bijverdienen! Dus wil je werken bij Weekend Magnifiek, Paaspop of andere leuke events? Meld je aan!

Meer studentennieuws

Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Delft Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden