← Terug naar overzicht

Op deze plekken in Delft krijg je studentenkorting!

studentenkortingen in Delft

Als student heb je vaak niet zo veel te besteden. Je gaat voor het eerst huur betalen, moet je eigen eten kopen en geeft misschien ook wel eens te veel uit tijdens het stappen. Gelukkig zijn er genoeg bedrijven die met je mee leven. Hier lees je welke plekken in Delft zachte studentenprijsjes hebben.

Pathé Delft

Bij Pathé Delft krijg je als student €2 korting op het reguliere tarief. Je kunt je kaartje van tevoren online of aan de kassa kopen. Zorg wel dat je voor de zekerheid je studentenkaart meeneemt. Vind je een film buiten de deur toch nog te duur? Dan kun je natuurlijk ook altijd voor een Netflix-avondje gaan. 

De Pizzabakkers

Als je zin hebt in een lekkere studentenhap, zit je goed bij De Pizzabakkers. In dit restaurant op de Markt scoor je iedere donderdag een goedkope maaltijd. Voor slechts €12,50 krijg je een aperitief, een pizza en een drankje.

Taxi Delft

Heb jij het op een avondje stappen zo bont gemaakt dat je niet meer naar huis kunt fietsen? Of dat je je fiets zelfs helemaal kwijt bent? Dan kan Taxi Delft je uit de brand helpen. Op vertoon van je studentenkaart krijg je hier 10% korting. Zorg dus wel dat je je studentenkaart niet verliest tijdens het wilde feestje!

TU Delft Science Centre

Voor een bezoekje aan een technisch museum is Delft natuurlijk de beste plek. In het Science Centre van de TU kun je werk van onderzoekers en studenten bekijken. Als student hoef je voor een regulier bezoek niets te betalen! Het Science Centre is van dinsdag tot en met zondag geopend.

Ben je benieuwd naar meer spots waar je goedkoper uit bent als student? Houd dan onze pagina met studentenkortingen in de gaten.

Meer studentennieuws

Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Delft Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden