← Terug naar overzicht

Jij op de hoogte van het studentenleven... en goed voor het milieu!

bomen planten

Allereerst wensen wij jou een gelukkig nieuwjaar ! Op dat 2020 een prachtig jaar wordt en dat al je wensen uit mogen komen. Je komt er eigenlijk niet meer onderuit: goede voornemens. Vroeger gingen we voor gezonder eten en meer sporten, maar in 2020 draait het niet meer om ons alleen. 2020 staat in het teken van beter voor jezelf én voor de wereld zorgen! Daar doen wij als bedrijf ook graag aan mee!

Een betere wereld

Iedereen wordt zich steeds bewuster van het feit dat Moeder Natuur het moeilijk heeft. We kunnen hier allemaal een beetje aan bijdragen door minder vlees te eten, wat vaker de trein of de fiets te pakken en door afval te scheiden. Wij van Delft Studentenstad vinden het belangrijk om hier aan mee te doen, maar daar hebben we wel een beetje jouw hulp bij nodig...

Meld je aan voor onze mailing en wij planten bomen!

Vanaf januari 2020 gaan wij namelijk bomen planten om een positieve bijdrage te leveren aan het milieu! Jij kan ons helpen door je aan te melden voor onze nieuwsbrief en jouw vrienden uit te nodigen. Per 25 nieuwe aanmeldingen gaan wij namelijk 4 bomen planten. How about that?! Nodig al je vrienden, studiegenootjes en sportschoolmaatjes uit om hetzelfde te doen. Zo help jij mee aan die betere wereld! 

Alvast bedankt!

Namens iedereen van het team Delft Studentenstad

Direct aanmelden nieuwsbrief

Meer studentennieuws

Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Delft Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden