← Terug naar overzicht

Valentijnsdag vieren in Delft

valentijnsdag in Delft

Ben jij een echte romanticus? Dan heb je vast een date gepland op Valentijnsdag! Als je nog geen idee hebt wat je precies moet plannen om indruk te maken op je date, helpen wij je een met deze blog op weg.

Mooie Boules

Als je graag iets actiefs wil doen op je afspraakje, is Mooie Boules een goed idee. Jeu de boules is tegenwoordig helemaal hip, dus je date vindt het vast een leuk idee! Uiteraard kun je hier voor, na of tijdens het spelen ook genieten van een (speciaal)biertje. Vergeet niet om van tevoren een baan te boeken!

Ga wandelen in Delftse Hout

We geven toe, een buitenactiviteit plannen in februari is een beetje tricky. Maar als het weer het toelaat, kun je je date goed leren kennen tijdens een romantische wandeling. Het Delftse Hout is hier de ideale locatie voor. Dit natuurgebied ligt aan de noordrand van Delft en heeft zelfs een Grote Plas waar je een strandwandelingetje kunt maken.

Ga naar de bios

Ga jij liever voor een veilige keus? Pak dan een filmpje in Pathé Delft. Een avondje naar de bios is altijd een goed date-idee. Je hoeft namelijk niet bang te zijn voor ongemakkelijke stiltes en als het wel klikt, kun je na de film altijd nog ergens een drankje doen. Bijvoorbeeld bij Locus Publicus, slechts vijf minuutjes lopen vanaf Pathé.

Beklim de Nieuwe Kerk

Als student kun je voor slechts €3,50 de toren van de Nieuwe Kerk beklimmen. Zo kun je makkelijk voor je date betalen als romantisch gebaar. Heb je toevallig een Rotterdampas? Dan is het zelfs gratis om te toren op te gaan! Boven kun je samen genieten van het mooie uitzicht over de stad. Check wel even of de toren open is op de 14e, want soms blijft hij dicht wegens slechte weersomstandigheden.

Wil je een drankje doen onder het genot van een muziekje? Dit zijn 5 keer de leukste kroegen van Delft!

Meer studentennieuws

Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Delft Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden