← Terug naar overzicht

De beste bijbanen in Delft voor studenten!

Als december aanbreekt, knijp ik ‘m altijd een beetje. Dé feestmaand van het jaar is natuurlijk heel gezellig, maar kost ook superveel geld! Dobbelcadeaus voor je huisgenoten, kerstcadeaus voor je ouders en een duur kaartje voor een oud en nieuw feest… Ik zocht daarom voor je uit welke chille bijbanen er in Delft zijn. Zo kom je deze dure maand hopelijk toch een beetje door!

Online bijles geven

Studeer jij aan een Nederlandse universiteit? Dan kun je via Mr. Chadd bijles geven vanuit huis! Je roostert jezelf 6 uur per week in voor online huiswerkbegeleiding en beantwoordt vragen van scholieren. Als je op zoek bent naar een flexibele bijbaan is dit dus perfect!

Oppassen

Oppassen is sowieso een geliefde bijbaan onder studenten. Als de kinderen naar bed zijn, kijk je je favo serietje en voor je het weet zijn de ouders weer thuis. Klinkt goed, toch? Er zijn in Delft verschillende oppascentrales waar je je kunt aansluiten. Of vraag even rond bij kennissen en familie of ze toevallig een oppas op korte termijn zoeken.

Bijspringen in de horeca

Wil je alleen deze maand wat extra cash verdienen? Dan kun je vast wel ergens bijspringen in de horeca. Voor de meeste restaurants en uitgaansgelegenheden is december een top maand. Vraag dus even in je vriendenkring rond of je misschien bij hun werkgever tijdelijk aan de slag kunt. Houd er wel rekening mee dat ze waarschijnlijk op en rondom de feestdagen mensen zoeken. Dit hoeft natuurlijk geen probleem te zijn als je goed om je eigen verplichtingen heen plant. Een ander voordeel is dat je op feestdagen ook tegen een hoger tarief kunt werken. Zo krijg je op grote oud en nieuw feesten altijd goed betaald!

Huisdierenoppas

Ja, je leest het goed. Je kunt tegenwoordig ook een lekker bedrag verdienen door op huisdieren te passen. En dat is eigenlijk helemaal niet gek, want er zijn genoeg mensen die full time werken en Fifi ‘s middags niet uit kunnen laten. Andere klussen zijn juist voor een langere periode. Dan slaap je bijvoorbeeld bij de hond thuis of je krijgt een logeerkat. Het is dus wel belangrijk dat je een echte dierenvriend bent ;). Er zijn allerlei apps en websites waar je je kunt aansluiten als huisdierenoppas, maar je kunt natuurlijk ook een rondje door de buurt maken.

Zit jouw ideale bijbaan er niet bij? Kijk dan ook bij onze vacatures!

Meer studentennieuws

Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Delft Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden