← Terug naar overzicht

De leukste kerstcadeautjes in Delft koop je hier!

kerstcadeaus

Heb jij ook zo’n cadeaustress deze maand? Lees dan snel deze blog! Of je nou op zoek bent naar een kerstcadeautje voor je (schoon)moeder of een Sinterklaassurprise moet maken voor je beste vriend. In deze Delftse winkels vind je sowieso wat leuks!

INSTORE

In conceptstore INSTORE vind je vooral veel kleding en sieraden. Ze hebben een ruime collectie met kleding in verschillende prijsklassen. Daarnaast zijn er ook een aantal leuke lifestyle- en interieurmerken te vinden. De kleding en spullen die je hier kunt kopen, zijn onder andere gemaakt door opkomende ondernemingen. Je vindt de winkel aan de Voldersgracht, maar in de INSTORE-webshop kun je ook het perfecte cadeautje scoren!

Kunstsuper

Als je zoekt naar een cadeautje voor een kunstliefhebber, moet je echt naar de Kunstsuper op het Sint Agathaplein! Hier worden allerlei mooie kunstwerken verkocht om je huis mee op te leuken. De werken zijn veelal uniek en handgemaakt, dus hier scoor je sowieso een origineel cadeau. Bovendien zijn er veel kunstenaars die hier hun werk te koop aanbieden, waardoor er veel verschillende stijlen in de winkel te vinden zijn.

Voorlopig

Voorlopig is ook een conceptstore met een locatie in Rotterdam en Delft. Deze winkel aan de Voorstraat verkoopt allerlei leuke hebbedingetjes voor in huis. Ook vind je hier veel spullen voor baby’s. Als jij het lootje hebt getrokken van een kersverse ouder, ben je hier dus helemaal aan het juiste adres!

De Winkel

Ook in De Winkel zijn de leukste hebbedingetjes te vinden. Je bent hier ook aan het juiste adres als je op zoek bent naar bijzondere sieraden. Er is helaas geen webshop, maar als je benieuwd bent wat je er aantreft, kun je op hun Facebookpagina al een kijkje nemen. Het adres van De Winkel is Vrouwjuttenland 39.

Meer studentennieuws

roze cadillac
zomerse recepten
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Delft Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden