← Terug naar overzicht

Herfstweer: met deze 5 tips hoef je je niet te vervelen

Na een zomer vol hittegolven, maar ook met regen, is de herfst aangebroken. En dat betekent waarschijnlijk nóg meer regen. Gelukkig hoef je je deze herfst niet te vervelen! In deze blog vind je namelijk leuke dingen om te doen als het buiten rotweer is.

Creëer een thuisbioscoop

Een avondje Netflixen doe je waarschijnlijk vaak genoeg. Daarom is het tijd om dit wat op te leuken! Organiseer een bioscoopavondje bij je thuis. Zorg dat je de kamer zo donker mogelijk maakt, bijvoorbeeld door ramen af te plakken met vuilniszakken. Ga daarna op zoek naar een zo groot mogelijk scherm. Leen de televisie van je huisgenoot of de grote laptop van je vader. Vergeet ook niet om genoeg snacks in te slaan. Nodig je vrienden uit, trek allemaal je chillste outfit aan, en de filmavond kan beginnen!

Hang de keukenprins(es) uit

Als het buiten koud en nat is, kun je het binnen lekker warm maken door in de keuken aan de slag te gaan. Bak bijvoorbeeld een lekkere stapel pannenkoeken of maak zelf chocolademelk. Heb je wat inspiratie nodig? Lees dan deze blogs met herfstrecepten en DIY warme drankjes.

Shop de zachtste sweaters

Slecht weer is een excuus om je zomerkleding op te bergen en ruimte in je kast te maken voor een herfst- en wintergarderobe. En deze is natuurlijk niet compleet zonder lekkere, zachte truien. Het fijne is dat je tegenwoordig niet eens meer de deur uit hoeft om nieuwe kleding te kopen. Bij ASOS en Zalando shop je bijvoorbeeld superleuke herfstkleding!

Ga uiteten in een knus restaurant

Nu je niet meer op het terras kunt zitten, ga je waarschijnlijk minder snel naar een café of restaurant. Hartstikke zonde! Er zijn namelijk genoeg restaurants waar je heel knus binnen kunt zitten. Of ga op zoek naar een cafeetje waar ze lekkere, warme koffie serveren.

Meer studentennieuws

Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Delft Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden