← Terug naar overzicht

Waarom je als student een colbert / jasje nodig hebt!

suit

Het colbert, een veelzijdig kledingstuk en oh zo handig om in je kledingkast te hebben. Eigenlijk moet elke student wel een colbert / jasje hebben. Waarom? Je leest het hier!

1. Perfect voor de feestdagen

Met een colbert aan, kom je altijd goed voor de dag. Dit kledingstuk is dus echt een must have voor de feestdagen. Draag een colbert met een coltrui en spijkerbroek voor een casual look. Of met een overhemd en pantalon als je chique aan het kerstdiner moet verschijnen!

2. Leuk om te geven of krijgen

Een colbert is daarnaast ontzettend leuk om te geven of krijgen. Het is namelijk een kledingstuk dat je heel lang kunt bewaren en nooit uit de mode raakt! Ik geef mijn vriend daarom eens in de zoveel tijd een mooi jasje. Op de website van een kledingopkoper kwam ik ook nog eens mooie skinny fit colberts voor een echte studentenprijs tegen. Deze chique jasjes kosten maar €12,50 terwijl ze in de winkel een stuk duurder waren. Voor twee colberts betaal je maar €20,00 dus je kunt er ook prima een aan jezelf cadeau doen ;).

3. Handig voor presentaties

Het colbert is ook bij uitstek geschikt voor presentaties van je studie. Als je zorgt dat je een professionele indruk maakt bij je docent, is de helft van je cijfer eigenlijk al binnen! Haal bij je volgende presentatie dus maar snel dat colbertje uit de kast!

4. Verzorgd bij een sollicitatie

Natuurlijk is een colbert ook megahandig voor een sollicitatie, want je wilt natuurlijk vanaf het eerste moment een goede indruk maken! Met een colbert aan zie je er meteen verzorgd en professioneel uit. Afhankelijk van de functie draag je hem wat meer casual met bijvoorbeeld een t-shirt eronder of zakelijk met een overhemd en nette schoenen.

5. Brasjasje voor op de vereniging voor maar € 10,-

Als je lid bent bij een studentenvereniging weet je hoe snel jasjes slijten. Vooral als je wel eens ‘brast’ of ‘zooit’ kan het hard gaan met je colberts. Sla dus slim in en zoek naar colberts in de aanbieding of check onze kortingsactie!

Meer studentennieuws

Thuis studeren
Borrelplank
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Delft Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden