← Terug naar overzicht

Gezocht: marketing/communicatie topper bij StudentenMarketing (stage)

Moet jij in september beginnen aan een stage? Wij zoeken een enthousiast, gezellig en leergierig organisatietalent!

Over StudentenMarketing

StudentenMarketing is al 15 jaar dé expert in de studentenmarkt. Met meer dan 16 (stadsgerichte) studentenwebsites informeren wij jaarlijks bijna een miljoen studenten over alle mogelijkheden in hun (toekomstige) studentenstad.

Met een klein, jong en fris team op ons kantoor in Den Haag en een groot team van enthousiaste bloggers door heel het land informeren wij (aankomende) studenten over alles wat zij moeten weten voor, tijdens en na hun studententijd! Wij hebben een volledig open bedrijfscultuur. Wij werken met z’n allen aan het platform, dus je bent ook vanaf de eerste dag een volwaardig lid van ons team.

Wie zoeken wij?

  • Een derdejaars hbo-student in de richting van Communicatie, Marketing, HR of (Commerciële) Economie;
  • Je bent enthousiast, leergierig en niet bang om je armen uit je mouwen te steken;
  • Je bent communicatief vaardig en niet bang om de telefoon op te pakken;
  • Je hebt affiniteit met sociale media;
  • Je beschikt over een vlotte pen en goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je komt uit de buurt van Den Haag of bent bereid om naar Den Haag te reizen;
  • Je bent 32 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou?

• Een leerzame stageplaats in een ambitieuze organisatie;
• Afwisselend werk in een jong en enthousiast team;
• Veel verantwoordelijkheid en kansen om jezelf te ontwikkelen;
• De lekkerste lunches van Den Haag;
• Relaxte werktijden;
• En natuurlijk een stagevergoeding.

Wat ga jij doen?

Als je bij ons komt stage lopen, ben je sowieso een aanwinst vanwege jouw persoonlijke kennis van de studentenwereld. Je zal daarmee bijdragen aan het maken van content op de websites. Daarbij zal jij in nauw contact staan met alle bloggers en zal jij op zoek gaan naar geschikte kandidaten om het team aan te vullen.

Je wordt betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe websites en platformen. Daarbij is het van belang om de huidige websites niet uit het oog te verliezen, dus zal je verschillende (social media) marketingcampagnes bedenken en uitvoeren. Aan de hand van jouw interesses zullen we in een van bovenstaande onderwerpen een passende stageopdracht vinden, zodat jij na jouw stageperiode die belangrijke studiepunten kunt bijschrijven!

Hoe ziet een dag bij ons eruit?

Je komt tussen 9 uur en half 10 binnen en krijgt van salestijger Nick een lekker bakkie koffie aangeboden. Terwijl jij je laptop openklapt, bespreken we wat we allemaal hebben uitgespookt het afgelopen weekend.

We beginnen de dag met een kort overleg. Wat heeft iedereen op de planning staan en wie kan er hulp gebruiken? Hierna gaan we aan de slag. Terwijl de radio de nieuwste hits of jouw favoriete muziek speelt, ben je lekker bezig met jouw projecten. Heb je een vraag, of wil je wat leuks vertellen, dan kan dat meteen gedaan worden.

Voor de lunch lopen wij altijd even naar de supermarkt om te halen waar we dan trek in hebben. Samen bouwen wij de lekkerste boterhammen (of tosti’s) van Den Haag. Na de lunch ruimen we gezamenlijk even op en hockeyen of voetballen we even in de gang of in andere kantoorruimtes ;).
In de middag werken we weer verder aan onze projecten en om 16:00 uur ben je al vrij. Wij geloven namelijk in korte werkdagen, zodat je een ideale combinatie hebt tussen werk en privé. Wij verwachten natuurlijk wel dat je je 100% inzet in de tijd dat je bij ons aanwezig bent.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd om ons team te komen versterken? Mail dan jouw CV en motivatie naar boudewijn@studentenmarketing.nl. Wij nodigen je graag uit om kennis te maken en hopelijk word jij lid van ons team!

Meer studentennieuws

Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Delft Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden