← Terug naar overzicht

De zomertrends van 2018

De zomer is officieel begonnen! En dat betekent dat jij (waarschijnlijk) ook al lekker vakantie hebt. Tijd genoeg dus voor een heerlijke vakantie, toffe festivals en eindeloos terrassen! Maar wat zijn nou de zomertrends van 2018? In deze blog bespreken wij de zomertrends waar jij als student wat aan hebt deze zomer!

1. Snelle planga

Sinds rapper Donnie zijn nummer ‘snelle planga’ uitbracht kan je er niet meer omheen. Deze gestroomlijnde zonnebrillen namen in een paar maanden tijd het internet over. De webshops waar je een snelle planga kunt aanschaffen schoten dan ook uit de grond. Wil jij er eentje scoren om helemaal on fleek op de festivalterreinen te flaneren? Kijk dan eens op snelleplangas.nl.

2. Instragramwaardig eten

Met hashtags als #instafood en #foodporn is Instagrammable food een trend die niet snel zal verdwijnen. Blijf jij in Nederland de komende maanden? Maak er dan een sport van om de mooiste (en smakelijkste) food creaties vast te leggen op Insta. Tips van restaurants waar ze Instagramwaardig eten serveren zijn:

3. Het heuptasje

Veel studenten zijn nou eenmaal chaotische sloddervossen. Een heuptasje is dus megahandig als jij geen (diepe) zakken hebt, maar wel je belangrijke spullen bij je wilt dragen. Vooral op een festival is het heuptasje de oplossing voor als jouw opbergproblemen. En het is nog hartstikke fashionable ook!

4. Ouderwets barbecueën

Een paar jaar geleden moesten we nog massaal aan de vogelzaadjes. Nu deze trend eindelijk overgewaaid is, hoeft het allemaal niet meer zo healthy. Grote, sappige, gemarineerde stukken vlees kunnen dus weer massaal op de barbecue! Een top trend voor studenten die thuis blijven dus. Zie jij het wel zitten om zo vaak mogelijk met je huisgenoten of vrienden te barbecueën deze zomer? Nick schreef eerder een blog met tips voor de ultieme studenten-barbecue!

5. Pasteltinten en printjes

Ook op het gebied van kleding mag het allemaal lekker zomers. Zowel voor mannen als voor vrouwen zijn pasteltinten helemaal van nu. Daarnaast zie je ook veel printjes deze zomer. Van luipaard- tot bloemenprint. Het mag allemaal!

Meer studentennieuws

musea online
Thuis studeren
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Delft Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden