← Terug naar overzicht

Winkelen in Delft

Van plan om een dagje Delft te doen? Dan is het wel zo leuk om naast H&M ook andere, wat minder bekende winkeltjes te bezoeken waar je net dat ene leuke jasje vindt. Lees gauw verder voor de leukste boetiekjes in Delft!

O’Donna

Dit is een leuk boetiekje tegenover Lara Mode (wat overigens ook een leuk winkeltje is). Ze verkopen hier betaalbare kleding maar ook merkkleding wat iets duurder is, voor ieder wat wils dus. Voor de hipste kleding en vooral de trend van nu is O’Donna de perfecte plek om even langs te gaan. Je kunt deze winkel vinden op de Molslaan 12.

Bij Marlies

Bij Marlies zit slechts een paar meter verder lopen dan O’Donna. Dit is een supertof ingericht boetiekje met merendeels wat duurdere kleding maar wel allemaal exclusief. Ben je dus opzoek naar wat exclusievere kleding wat niet iedereen draagt? Dan ben je hier aan het juiste adres! Naast kleding hebben ze ook allemaal leuke accessoires te koop. Bij Marlies zit op de Beestenmarkt 13.

Instore Conceptstore

Dit boetiekje is misschien wel het leukst van allemaal! Deze is even wat verder lopen maar het blijft wel de binnenstad van Delft dus meer dan tien minuten duurt het niet. Instore Conceptstore is eigenlijk een soort mini warenhuis zoals ze zelf zeggen met verschillende mode merken, accessoires voor in huis en je kunt zelfs plaatsnemen in de kappersstoel! Helemaal achterin de winkel heb je zelfs 'Studio 2010'.  Dit is een concept van de eigenaresses van Instore Conceptstore: Melanie en Denise en zij helpen jonge ondernemers op weg. Ze helpen je merk op de kaart te zetten bijvoorbeeld en helpen logo’s bedenken etc. Onwijs gaaf dus om hier eens een kijkje te nemen. Instore Conceptstore zit op de Voldersgracht 18.

Als je dan toch een dagje Delft op de planning hebt staan, dan kan een lekkere lunch niet ontbreken natuurlijk! Kijk daarom op de blog voor de leukste hotspots van Delft.

Meer studentennieuws

wat doen zomervakantie
Abonneren op