← Terug naar overzicht

Deze trends ga je overal zien deze zomer

Met de zomer in het vooruitzicht is het de hoogste tijd om even te checken wat dé zomertrends van 2017 zijn. Wat is bijvoorbeeld de musthave voor elk festival en met welk drankje ben jij helemaal hip op het terras? Je leest het hier!

1. Glitter

Festivals zijn dé uitgelezen kans om je meest uitbundige outfit te showen. Afgelopen jaren deden de bloemenkransen en plaktattoo’s het mega goed op festivals. Deze zomer gooien we het over een andere boeg en gaan we massaal over op glitter. Glitteruitgroei, glittermake-up, glitterbillen en zelfs glittertieten. Het kan deze zomer niet gek genoeg! Inspiratie nodig? Check dan vooral dit Instagramaccount

2. Vermout

Terwijl we vorig jaar nog massaal gt’s bestelden op het terras, is vermout hét drankje voor deze zomer. Vermout is eigenlijk een versterkte wijn die extra op smaak is gebracht met alcohol, suiker en verschillende kruiden. Een voorbeeld hiervan is Martini. Ook zijn er verschillende cocktails op basis van vermout zoals een Dry Martini. Deze cocktail bestaat uit 1 deel vermout, 2 delen gin en 3 olijven.

3. Niet wat, maar wie je draagt

Na de choker is ook deze trend terug uit de jaren ’90. Het is deze zomer namelijk helemaal hot om te laten zien wie je draagt. Van grote logo’s op shirts tot iconische tassen.

4. Poké bowls

Deze food trend is niet alleen heel lekker, maar ook nog eens gezond. De poké bowl komt oorspronkelijk uit Hawaii en bestaat voornamelijk uit blokjes verse vis en groenten. Tot nu toe zijn de poké bowls vooral in grote steden te krijgen, maar ze zijn ook heel makkelijk zelf te maken: poké bowl met zalm

5. Platte schoenen

Zowel voor mannen als vrouwen zijn platte(re) schoenen weer helemaal in. Voor de vrouwen betekent dit dat ze deze zomer hun hoge hakken kunnen verruilen voor kitten heels. Voor beide geslachten is de sneaker deze zomer nog steeds een goede modekeuze. Veel bloggers droegen afgelopen maand bijvoorbeeld old school Vans.

 

Meer studentennieuws

zomerse recepten
Flatlay van een feesttafel met versieringen
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Delft Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden