← Terug naar overzicht

5x de leukste budgetrestaurants in Delft

De meeste studenten hebben niet veel geld te besteden, maar vinden het wel leuk om af en toe een hapje te eten met vrienden/vriendinnen. Wij van Studentensteden zijn het helemaal met je eens en wat is nou beter dan goedkoop en lekker uiteten gaan? Wij hebben de vijf leukste budgetrestaurants van Delft voor je opgezocht dus lees gauw verder en bespaar die extra centen!

Waan jezelf in Italië bij Fratelli

Dit is een typisch Italiaans restaurantje waar je de lekkerste pizza’s en pasta’s kan eten. Het is redelijk klein en vooral in het weekend bomvol. Logisch want de truffelpasta van Fratelli is om bij weg te dromen. Naast dat het zo lekker is, is het ook nog eens onwijs goedkoop. Je moet je best doen om meer dan €25 per persoon uit te geven!

Tonnetje rond weg bij La Cubanita

La Cubanita, wie kent het niet? Het Mexicaanse restaurant waar je all you can eat tapas kan eten en dit voor nog geen €25 per persoon! Dit is ideaal voor als je lekker wil eten maar vooral ook als je veel trek hebt. De kleine hapjes maken het eten altijd erg gezellig vooral op een zwoele zomeravond op het terras van La Cubanita. Dat zit namelijk op de Beestenmarkt waar je daarna gezellig een drankje kunt doen!

Streetfood uit het Midden-Oosten bij HUmmUS

Dit is misschien meer geschikt om te lunchen maar dineren kan ook prima. HUmmUS is een nieuw café waar ze Midden-Oosten en Mediterraans streetfood serveren. Erg leuk omdat je dat nog niet eerder had in Delft. Wil je een keer wat anders dan de standaard biefstuk met pepersaus? Dan is HUmmUS echt een aanrader om een keer heen te gaan.

Lang natafelen bij Eetcafé de Verbeelding

De Verbeelding is een gezellig, knus eetcafé waar je al een 3-gangen menu kunt eten voor maar €26,50. En ondanks deze goedkope prijs is het eten een waar genot. Je hebt veel keuze maar onze favoriet is toch wel de carpaccio als voorgerecht, de gamba’s als hoofdgerecht en tot slot een heerlijke cheesecake om je mond mee af te vegen.

Wijn en de beste pizza’s van Delft bij Stromboli

Weer een typisch Italiaans restaurant maar deze keer zit die op de markt. Wil je de lekkerste pizza’s van Delft eten? Dan moet je hier wezen. Iedereen in Delft kent Stromboli wel en dat is ook te merken. Reserveren is een must! Nadat je vol zit van een heerlijke grote pizza die geen drol heeft gekost, moet je vooral de tiramisu als dessert nemen, die is goddelijk!

Benieuwd naar meer leuke plekjes in Delft? Bekijk de andere hotspots!

Meer studentennieuws

sportieve buitenactiviteiten
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Delft Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden