← Terug naar overzicht

Waar kun je het beste op taalreis in Oost Amerika? Doe de test!

Wil je een taalreis maken in oost Amerika? Wij hebben voor jou onderzoek gedaan en dat uitgewerkt in een test. Doe dan snel de test en ontdek waar jij het beste jouw taalreis kunt doen.

Taalreis naar Chicago

Ontdek het Amerika wat velen niet snel bezoeken. Met weekendtrips naar New York en sportactiviteiten doorheen het hele jaar hoef je echt niets te missen. De eigen EF taalschool ligt in het centrum van Chicago op de 16e verdieping met uitzicht op The Bean en Lake Michigan. De EF residenties liggen maximum op een kwartier pendelen van de school, waardoor je ‘s ochtends lekker lang kan uitslapen. Ben je geen fan van sport? Geen probleem! Het beste museum ter wereld ligt recht tegenover onze EF school. O ja, en in de zomer kan je ook gewoon lekker naar het strand. 

Taalreis naar Washington DC

Washington is zoveel meer dan enkel het Witte Huis en het centrum van de Amerikaanse politiek. Washington is de ideale plek voor foodies en musea lovers. Met niet 1 maar wel 17 gratis musea en foodtrucks op iedere hoek van de straat zal jij je zeker nooit vervelen op je taalreis. Onze eigen EF school ligt op 20 min van de meest bekende monumenten en je slaapt op de campus. Moest je ooit in je pyjama naar school willen gaan, dat kan bij EF Washington! Tijdens het weekend organiseren we ook tripjes naar New York, wat (maar) 5 uur rijden is van Washington. 

Taalreis naar Boston

Altijd al een student willen zijn op Harvard? Of ben je fan van Harry Potter? Dan is onze Harry Potter school in Boston echt wat voor jou! Onze eigen EF campus ligt op 40 minuten van het centrum van Boston in een gezellige woonwijk. Je leert er studenten van over de hele wereld kennen. Tijdens het weekend bezoek je Harvard of New York en tijdens de week leer je vloeiend Engels spreken. Wat wil je nog meer? 

Taalreis naar New York

Ah New York! Deze bestemming verkoopt zichzelf. En dan heb je onze eigen EF campus nog niet gezien. Onze EF campus is echt GIGAntisch. Met een eigen zwembad, dansstudio, cinemazaal en een cafe/bar voor na de lessen. Word een Amerikaanse college student en bezoek Manhattan in het weekend, of Hawaii tijdens spring break. Je Instagram Feed zal nog nooit zo indrukwekkend geweest zijn, dan tijdens je taalreis in New York. Wil je meer redenen om een taalcursus in New York te volgen? 

Taalreis naar Miami

Welcome in Miami! Bienvenidos a Miami! Leer Engels op school, Spaans op stap en keer terug met meer dan een extra kleurtje als herinnering, maar met een hoger niveau Engels. Miami is een bestemming voor feestbeesten en heliofielen. Onze EF school ligt letterlijk naast het strand en vanuit je slaapkamer kun je de zee zien.

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Delft Studentenstad!

Junior Content Creator worden

Like onze Facebookpagina! En blijf op de hoogte van alle studenten updates!

Meer studentennieuws

Instagram
Abonneren op