← Terug naar overzicht

5 stressvolle situaties voor studenten

Als student zit het leven niet altijd mee. De sociale verplichtingen, het studeren en wonen op jezelf zorgen vaak voor stress. Daarom stelden wij een lijstje op met 5 stressvolle situaties die alleen studenten begrijpen!

1. Blind date

Je hebt een date nodig voor een diner of gala, maar elke behoorlijke chick kan niet. Gelukkig schieten je huisgenoten je te hulp en heb je vanavond een blind date. Aan het eind van de avond kom je erachter dat je beter alleen had kunnen gaan: je date is mega awkward, onaantrekkelijk en wil ook nog blijven slapen…

2. Je wordt wakker in een vreemd bed

Je bek voelt als de Sahara, je hoofd bonst en je ruikt bier. Als je je ogen opendoet, heb je geen idee waar je bent. Je kijkt naast je en ziet iemand liggen. Zachtjes stap je uit het vreemde bed, je raapt je kleding bij elkaar en pakt de deurklink vast… Eenmaal de kamer uit zie je 15 gasten die je aanstaren vanuit de keuken. Dit overleef je niet.

3. Je ouders komen onaangekondigd langs

Je huisgenoot bonst op de deur en roept dat je ouders in de fusie zitten. Je kijkt om je heen: 50 lege bierflesjes, een volle asbak, een emmer met kots en een vreemde chick in je bed. Kan dit nog goed aflopen?

4. Je vergeet deadlines

Deadlines zijn de satan van het studeren. Je hebt de afgelopen week alleen maar gezopen en komt erachter dat het niet dinsdag, maar vrijdag is. De rode vlekken schieten in je nek, je hoofd vult zich met zaagsel en de paniek slaat toe. Je hebt nog 3 uur om je paper in te leveren… dit wordt geheid een 10.

5. Je verslaapt je

Hoeveel je ook gedronken hebt, jij verslaapt je nooit! Totdat je wakker wordt op de dag van je belangrijkste herkansing. Door een stroomstoring is je wekker niet afgegaan, alle treinen rijden niet en je pinpas is kwijt. Vergeet dat tentamen maar!

 

Meer studentennieuws

zomerse recepten
Flatlay van een feesttafel met versieringen
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Delft Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden