← Terug naar overzicht

5x: dit gebeurt er met je als je te vaak met het ov reist

Het lijkt wel alsof studenten en het ov onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Wij studenten reizen dan ook heel wat af! Hoewel sommige studenten het reizen met het ov prima vinden, roept het bij de meesten veel irritaties op. Wij hebben daarom de top 5 consequenties van reizen met het ov voor jullie opgesteld.

1. Je bent de nieuwe Dafne Schippers

Door het sprinten van spoor naar spoor heb jij dezelfde skills als Dafne Schippers ontwikkeld. Bij aankomt op het station weet jij dan ook precies de snelste weg naar jouw bestemming.

2. Je hebt een ochtendhumeur

Het dringen op het perron, passagiers die midden in het gangpad staan en de onsmakelijke ontbijtjes van mensen… En dat 5 dagen per week. Als je nog geen ochtendhumeur had, dan heb je het nu wel!

3. Je bent een fijnproever op het gebied van stationseten

Soms lijkt het wel alsof je vaker op het station bent dan thuis. Het is dan ook geen uitzondering dat jij je ontbijt, lunch en misschien wel avondeten op het station haalt. Pluspuntje: je weet precies wat waar lekker is!

4. Je geld verdwijnt als sneeuw voor de zon

Door al dat stationsvoer merk je meteen dat het hard gaat met je geld. En dan kan je tegenwoordig ook nog op de grote stations winkelen… Zeg maar dag tegen je stufi!

5. Je kunt solliciteren bij de NS

Jij bent ondertussen een expert als het aankomt op de gebreken van de NS. Mocht het met je studie niet lukken, kun je dus altijd nog solliciteren bij de NS!
 

Meer studentennieuws

studentenkamer
tv top 5
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Delft Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden