← Terug naar overzicht

De studentenkeuringsdienst – Deliveroo

Altijd op zoek naar de beste hot-spots, fijnste studeerplekken, ultieme borrelzaakjes en romantische dating-spots. Alleen gaan we deze keer niet naar een bepaalde locatie, maar bleef ik gewoon lekker thuis. En nee, ik ga vandaag niet mijn eigen vaardigheden in de keuken testen. Ik ga lekker lazy een avondje eten bestellen bij Deliveroo. Lees snel verder als je mijn eerlijke mening over deze bezorgdienst wilt horen

Deliveroo concept

Allereerst is het misschien wel handig als ik je een beetje vertel over het concept. Deliveroo heeft fietskoeriers in dienst om eten te bezorgen van restaurants die dit zelf niet doen. Om de kwaliteit van het eten hoog te houden werkt Deliveroo met een locatielimiet. Zo kun je geen eten bestellen bij restaurants die te ver bij jouw huis vandaan liggen. Op deze manier krijg je lekker warm en nog vers bereid eten! 

Snel en simpel eten bestellen

Het concept en de app zijn simpel in gebruik en het eten is ook echt heel erg snel besteld en bezorgd (nog voor de geschatte tijd!). Nu moet ik ook eerlijk toegeven dat ik midden in het centrum woon, dus alles erg dichtbij is. Maar ik heb natuurlijk wat onderzoek gedaan en als ik de lovende reviews lees vindt iedereen het eten erg snel. Heerlijk, want ik maak altijd de fout dat ik pas bestel als ik honger heb. En als ik dan nog een uur moet wachten op mijn eten, ben ik niet zo gelukkig. First world problems, I admit! Een ander groot pluspunt was dat ik zelfs nog moest blazen op het eten voordat ik kon aanvallen. Snel én goed warm, helemaal top! 

Healthy or guilty pleasure

Bij Deliveroo heb je de keuze om een gezonde maaltijd te bestellen. En dat zijn er ook nog eens veel! Prettig: je kunt in de app gewoon aangeven dat je voor healthy food wilt gaan. Hoef je dus niet eerst door alle pizzeria’s te scrollen om vervolgens alsnog verleid te worden. Wel zin in een heerlijke guilty pleasure? Ook dan kun je natuurlijk bij Deliveroo terecht. Er staan echt lekkere restaurants tussen waar ik zelf graag uit eten ga. Enkele voorbeelden zijn: The Roast Chicken Bar, Stromboli, HAKA, Sesam & Spijs.

Bezorgers en berzorging

En last but not least wil ik het nog even hebben over de bezorgers. Misschien heb ik net altijd de juiste bezorgers, maar deze zijn echt hartelijk. De bezorger liep me helemaal tegemoet ondanks dat ik had aangegeven dat dit niet hoefde. Scheelde mij toch weer een paar trappen! Oja.. en laten we het ook even hebben over het feit dat Deliveroo ook bij de TU Delft bezorgd. Zo kun je ook tijdens het studeren een heerlijke maaltijd laten komen.

Goed, al met al ben ik dus echt heel erg tevreden over dit concept. Heb ik dan ook iets nadeligs te melden? Daar kan ik alleen maar ‘nee’ op antwoorden. En op de vraag of ik vaker zou bestellen kan ik niet anders dan volmondig ‘ja’ zeggen. Ik zag nog allemaal restaurants tussen de lijst staan waar ik graag ga eten, en dat kan dan fijn lekker lui thuis. I love it! 

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Delft Studentenstad!

Junior Content Creator worden

Like onze Facebookpagina! En blijf op de hoogte van alle studenten updates!

Meer studentennieuws

Instagram
Abonneren op