← Terug naar overzicht

De beste (studenten)feesten in februari

De eerste maand van 2017 is alweer bijna voorbij. Hoog tijd om vooruit te blikken naar februari. Waar is het grootste studentenfeest dit maand? En waar scoor je de beste gin-tonics voor een studentenprijsje? Je leest het hier!

Thirsty Thursday - Delft

Waar: Roast Chicken Bar. Voldersgracht 12, 2611 ET  Delft

Wanneer: Iedere donderdag

Waarom: Dit nieuwe restaurant in Delft heeft niet alleen hele lekkere kippetjes, maar ook een groot assortiment gins en tonics. Speciaal voor studenten organiseren zij iedere donderdagavond Thirsty Thursday. Alle gin-tonics voor maar €5,- en een toffe dj die met vinyl draait!

Thuishaven Wintercircus - Amsterdam

Waar: Contactweg 68, 1014 BW  Amsterdam

Wanneer: 19-02-2017 van 13.00 tot 23.00 uur

Waarom: Thuishaven is in enkele jaren uitgegroeid tot een waar begrip in Amsterdam. Grote namen, betaalbare kaarten en in de winter een grote, knusse circustent. Op zondag 19 februari zorgen Job Jobse & friends geheid voor de perfecte zondag vol keiharde platen.

Sine Regno - Leiden

Waar: L.S.V. Minerva. Breestraat 50, 2311 CS  Leiden

Wanneer: 22-02-2017 t/m 25-02-2017

Waarom: Tijdens Sine Regno stuurt de vereniging het bestuur 4 dagen op vakantie. Onder het mom “Als het bestuur van huis is, dansen de leden op tafel”, is het 4 dagen feest op de tent. Op Sine Regno staan ieder jaar verschillende grote namen die samen met de studenten een feestje bouwen. Zowel leden als niet-leden zijn welkom, maar je moet wel even een kaartje kopen!

Carnaval 

Waar: Verschillende steden in Nederland zoals Breda, Den-Bosch en Maastricht

Wanneer: 26-02-2017 t/m 28-02-2017

Waarom: Van oorsprong is carnaval een rooms-katholiek feest, maar daar is tegenwoordig  weinig van te merken. Uit alle hoeken van Nederland trekken mensen massaal naar carnavalssteden. Het is dan ook een groot bierfestijn waarbij je compleet onder de schmink zit en schaamteloos kan regelen. Als student móet je dus een keer carnaval vieren. Goed voor je algemene ontwikkeling en zo.

Meer studentennieuws

zomerse recepten
Flatlay van een feesttafel met versieringen
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Delft Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden