← Terug naar overzicht

Zo kom jij feestend januari door!

De eerste maand van het jaar is saai. Je moet bijkomen van de feestdagen en het studeren weer oppakken. Maar hallo! Hoe zonde is het om in de eerste maand van 2017 niet te feesten? Lees daarom snel verder en ontdek hoe je ook in deze saaie maand optimaal kunt feesten!

1. Nieuwjaarsborrels

Nieuwjaarsborrels zijn de uitgelezen kans om te borrelen met mensen die je tijdens oud en nieuw niet gezien hebt. Studentenverenigingen, studieverenigingen, sportverenigingen… ze organiseren waarschijnlijk allemaal een nieuwjaarsborrel. En met een beetje geluk zijn de hapjes en drankjes ook nog gratis!

2. Vrienden van thuis

Gebruik deze maand ook om te feesten met je vrienden van thuis. Ga bijvoorbeeld ieder weekend naar een andere stad waar vrienden wonen. Op deze manier zie je al vrienden aan het begin van het nieuwe jaar en zuip je ook nog eens ieder weekend in een andere stad!

3. Events

De januarimaand is ook uitermate geschikt om je stamkroeg te vermijden en wat grotere feesten te bezoeken. Geef wat geld uit en ga helemaal los. Vooral in onze hoofdstad vind je deze hele maand grote feesten. Van Awakenings op 1 januari tot Thuishaven op 29 januari.

4. Huisfeest

Een huisfeest is de uitgelezen kans om iedereen uit te nodigen waar jij mee wilt feesten. Je vrienden van thuis, van je studie en vereniging allemaal in jouw huis! En op deze manier zie je ook iedereen die je nog geen gelukkig nieuw jaar hebt kunnen wensen.

Wil je op de hoogte blijven van alle evenementen in jouw studentenstad? Check dan onze agenda

Meer studentennieuws

studentenkamer
tv top 5
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Delft Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden