← Terug naar overzicht

De beste voornemens voor een nog leuker 2017

Goede voornemens, meestal begin ik er niet eens aan. Hoe harder je roept dat je iets gaat doen, hoe erger je er vaak in faalt. Het feit dat in januari iedere loopband in de sportschool bezet is en er in februari weer ruimte zat is, zegt natuurlijk ook genoeg. Als we nu even de bierbuik en die paar pondjes extra laten voor wat het is, dan kun je natuurlijk ook gewoon leuke goede voornemens bedenken. Zie het als een bucketlist om 2017 nóg leuker te maken dan 2016. Ik geef je hieronder alvast wat inspiratie.

1. Meer dingen doen die je eigenlijk niet durft

Hoe enger het van te voren is, hoe groter de kick als je het uiteindelijk gedaan hebt. 2017 is hét jaar om je angsten te overwinnen! Parachutespringen, alleen op reis gaan of misschien een vogelspin vasthouden, je kan er alle kanten mee op. We hebben allemaal wel een lijstje van dingen die we best graag zouden willen doen, maar eigenlijk niet durven toch?!

2. De wereld ontdekken

Er is nog zoveel moois op de wereld wat je waarschijnlijk nog niet hebt gezien. Reden genoeg om dat dit jaar te gaan ontdekken. Je kunt heel groots denken en naar een plek buiten Europa vliegen, maar er zijn vast ook zat plekken binnen Europa of zelfs binnen Nederland die je nog niet kent.

3. Meer positiviteit

Dit kan misschien wat diepzinnig klinken, maar het leven is wat je er zelf van maakt. Kies je ervoor om met een grumpy face door het leven te gaan, even goede vrienden. Persoonlijk denk ik dat je het net iets leuker gaat hebben als je wat meer lacht en alles wat positiever bekijkt. Dus zet die lach op je gezicht en bekijk het eens vanaf de zonnige kant!

4. Je bucketlist afvinken

Met een aantal vriendinnen kwamen we een aantal weken met het idee gezamenlijk een bucketlist op te stellen. Iedereen mag een item aandragen, wel iets wat natuurlijk haalbaar is. Dat kan van alles zijn, denk aan iets eten wat je allemaal nog nooit gegeten hebt of naar een museum waar je al zo lang naar toe wil. Eens in de twee maanden moet je er één kunnen afvinken. Meer dingen doen die je leuk vindt en dan is samen natuurlijk altijd gezelliger!

Tot zover mijn inspiratie voor de goede voornemens voor 2017! Het belangrijkste is natuurlijk om het jaar goed te beginnen. Trek je dansschoenen aan, plop die kurk maar van de fles en maak er een mooie jaarwisseling van. Cheers!

Wanna read more from me? Laatst schreef ik over originele reisbestemmingen & over de 7 instagram accounts waar je blij van wordt!

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Delft Studentenstad!

Junior Content Creator worden

Like onze Facebookpagina! En blijf op de hoogte van alle studenten updates!

Meer studentennieuws

Instagram
Abonneren op