← Terug naar overzicht

Say hi to: Christiaan, Marel & Sascha!

Met de nieuwe websites die eind september live zijn gegaan, is Studentensteden flink aan het groeien. Daarbij groeit ook ons team: drie communicatietalenten van de Haagse Hogeschool komen ons de komende drie maanden op kantoor versterken. Maak kennis met: Christiaan, Marel en Sascha! 

Over Christiaan..

Leeftijd:

23 

Woonsituatie:

Woont samen met pedagogiek student Marloes in hartje Leiden op fijne (gehoor) afstand van de Pieterskerk (heerlijk wakker worden op zondagochtend) en als hij over zijn veters struikelt ligt hij naar eigen zeggen in de Breestraat. Not bad.

Wat wil(de) je later worden als je groot bent? (voor de lezer: Christiaan is 2.02 meter lang):

profvoetballer. 

Wat vertelt Christiaan over zichzelf?

Christaan, wie ben jij in 5 woorden?

Je kan mij omschrijven als: enthousiast, lolbroek, gemotiveerd, zangtalent (in spé) & een aanpakker.  

Jouw eerste indruk van Studentensteden?

Mijn eerste indruk van Studentensteden is, en dit klinkt misschien cliché, maar meen ik oprecht ;), dat het een uitdagende en leuke werkplek is! Ik vind het ook erg leuk dat ik samenwerk met een jong team. Wat mij opvalt is dat de onderlinge samenwerking erg goed is. Iedereen helpt elkaar.

Waarom ben jij de ultieme student?

Omdat ik het ultieme evenwicht heb gevonden tussen hard genieten en hard werken. 

Over Sascha..

Leeftijd:

18

Woonsituatie:

Woont nog gezellig thuis met haar broer en ouders en zal voorlopig nog wel thuis blijven wonen. Voornaamste redenen? De ‘Soto’ van haar moeder (lees: Indonesische kippensoep á la mama) is gewoon het lekkerste gerecht ever. Daarbij is haar huis perfect gevestigd tussen Delft, Nootdorp en Den Haag.

Wat wil(de) je later worden als je groot bent?

Directeur van een circus.

Wat vertelt Sascha over zichzelf?

Sascha, wie ben jij in 5 woorden?

De vijf woorden: eigenwijs, klunzig, shopoholic, perfectionist en recht door zee, sluiten naadloos op mij aan.

Jouw eerste indruk van Studentensteden?

Sfeervol & gezellig komt als eerst in mij op! Daarbij begeleiden mijn collega’s mij goed. Bonuspunt: aan lekker eten geen gebrek. Hierdoor voelde ik mij al snel thuis! ;)

Waarom ben jij de ultieme student?

Ik vind veel verschillende dingen interessant. Wel heb ik een passie voor schrijven, je kan mij ook wel een ‘contentjunkie’ noemen.

Over Marel..

Leeftijd:

20

Woonsituatie:

Hopt de hele week tussen de huizen van papa en mama. Woonsituatie bij moeders: een echt meidenhuis inclusief hond & kat. Woonsituatie bij vader: vader neemt de prinsessenwens van Marel zeer serieus en zorgt ervoor dat het haar aan niets ontbreekt.

Wat wil(de) je later worden als je groot bent?  

Prinses. Dit wil ze stiekem nog steeds het allerliefst, dus Meghan markle (nieuwe vlam van prins Harry) watch out!

Wat vertelt Marel over zichzelf?

Marel, wie ben jij in 5 woorden?

Daar hoef ik niet lang over na te denken: kletskous, planningfreak, sociaal dier, animallover & foodie.

Jouw eerste indruk van Studentensteden?

Goede combi fun & serious. Er wordt op kantoor veel gelachen, maar iedereen heeft hetzelfde doel: Studentensteden nog succesvoller maken. Guilty office pleasure: ik ben al helemaal verslaafd aan de Studentenstedensandwich (kipfilet, avocado & chips), die is echt heerlijk!

Waarom ben jij de ultieme student?

Ik ben enthousiast, nieuwsgierig en sta altijd open om nieuwe dingen te leren!

 

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Delft Studentenstad!

Junior Content Creator worden

Meer studentennieuws

kamer inrichten
Abonneren op