U bent hier

Tandarts in Delft

Als je in Delft gaat wonen tijdens je studententijd is het wel zo handig om ook hier je tandarts te hebben. Vaak moet je voor je verzekering 1 keer per jaar of half jaar je gebit laten controleren. Dan is het natuurlijk vervelend als je eerst naar de andere kant van het land moet treinen.

Tandarts vinden in Delft

Ga je in Delft wonen en heb je geen zin om voor je tandarts op en neer te moeten reizen? Zoek dan een nieuwe tandarts in Delft. Op de website zorgkaartnederland.nl vind je een overzicht van tandartsen in Delft. Niet elke tandartspraktijk neemt nieuwe klanten aan, dus bekijk dat goed. Het is ook verstandig om te vragen aan studenten om je heen of zij goede ervaring hebben met een bepaalde tandarts.

Spoedtandartsen in Delft

Heb je een nacht wakker gelegen van je kiespijn? Laat hier dan snel naar kijken. Met spoed een tandarts in Delft nodig? Dan kun je terecht bij de volgende tandartspraktijken.

De tandartsengroep Delft

Deze tandarts heeft met een aantal collega's een spoedgevallendienst georganiseerd om ervoor te zorgen dat er in geval van nood buiten normale praktijkuren tandheelkundige hulp beschikbaar is. De spoedgevallendienst is doordeweeks na 17:00 en in de weekeinden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen.

Afspraak maken voor Patiënten met Pijn- en/of Spoedklachten (24/7):
015-2134040
receptie@detandartsengroep.nl
www.detandartsengroep.nl 

Tandartsendienst Delft

Met spoed een tandarts nodig in Delft of omgeving? Op deze informatiepagina voor praktijken in Delft kun je kijken welke tandarts op dat moment dienst heeft in Delft. Let op: we willen je graag attenderen op het feit dat er tijdens de waarneming, direct met de desbetreffende tandarts afgerekend dient te worden.

Waar op letten bij een tandarts kiezen in Delft

Er zijn een aantal zaken waar je op moet letten voordat je een tandarts kiest. Een tandarts moet altijd een BIG registratie hebben, anders moet je er niet naar overstappen. Daarnaast kan je kijken welke faciliteiten en specialisaties je tandarts heeft. Kan je tandarts maar weinig zelf doen, dan moet je al snel naar een andere tandarts of naar het ziekenhuis. Let ook op of de tandarts aangesloten is bij jouw zorgverzekering. We verwijzen je naar tips waar je kunt terugvinden of je verzekering de tandartskosten vergoedt.

Overstappen van tandarts

Overstappen is altijd mogelijk! Bekijk eerst of de tandartspraktijk, waar jij naar toe wilt, nog mensen aanneemt. Neemt de tandarts nieuwe klanten aan, dan kun je je daar inschrijven. Neem vervolgens contact op met je oude tandarts en geef aan waarom je overstapt (bijvoorbeeld dat je in een andere stad bent gaan studeren). Geef daarnaast ook aan per wanneer je wilt overstappen en geef het emailadres en adres van je nieuwe tandarts door. Jouw oude tandarts kan dan jouw dossier overdragen aan je nieuwe tandarts.

Tip: Vind ook je huisarts in Delft

Tandartsen in Delft 

Tandartspraktijk de Oostpoort

Onze praktijk ligt op de rand van het TU-Delft gebied en is dus voor elke student goed bereikbaar! Persoonlijke aandacht en zorg op maat staan centraal binnen ons team. U bent van harte welkom om patiënt te worden bij onze praktijk. Een eerste afspraak is vaak mogelijk op korte termijn.

015-2120487
www.tandarts-delft.nl

Tandartspraktijk Kampveld

De tandarts en het team van de Tandartspraktijk Kampveld bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Onze praktijk bestaat uit een gespecialiseerd behandelteam dat mede door kennis en ervaring heel gericht op uw wensen en behoeften kan inspelen en u adviseren en vakkundig behandelen.

 

Lees ook

soa test
soa-test
Abonneren op