← Terug naar overzicht

Delft op z’n best: eten bij restaurant Het Vermeertje

Restaurant het Vermeertje Delft

Een van Delfts pareltjes is toch echt wel restaurant Het Vermeertje. Na veel goede verhalen gehoord te hebben over dit sfeervolle zaakje op de Nieuwe Langendijk, wilde ik zeker even langsgaan! Helaas gooiden de strengere coronamaatregelen mijn plannen overhoop en kon ik niet komen dineren bij Het Vermeertje. Maar gelukkig bleek afhalen en bezorgen ook een optie en kon ik toch nog genieten van een heerlijke maaltijd!

Menu

Het Vermeertje heeft een grote menukaart met opties voor vegetarisch, wild, borrels en ga zo maar door. Ik mocht een paar van hun opties uitproberen! Een van de leukste opties op hun menukaart was de Borrel Compleet. Dit is een heerlijk borrelplateau, waarbij je 2 cocktails mag bestellen. Hou je van iets zoets? Dan zou ik zeker de Exotic Martini bestellen. Ben je mee van wat pittigs? Neem dan de Singapore Sling, dan zit je zeker goed! Ideaal voor een vrijmibo met je huisgenoten of een gezellig avondje thuis! De cocktails hier zijn zeker een aanrader en ook nog eens voor een mooi prijsje! Maar ook voor als je de volgende dag een tentamen hebt kun je kiezen uit 6 mocktails!

Daghap

Naast lekkere borrelhapjes en cocktails levert Het Vermeertje ook volledige maaltijden als daghap. Je kunt natuurlijk losse gerechten bestellen, maar je kan ook kiezen voor de betaalbare daghap. Je hebt een daghap voor onder de 10 euro en het voordeel ervan is dat de daghap steeds wisselt. Dus deze week staat er iets anders op het menu dan volgende week! Het online bestelsysteem is dynamisch. Dit betekent dat als een bepaald gerecht op is, er een nieuw gerecht voor in de plaats komt! Naast vlees- en visgerechten serveren ze ook heerlijke vegetarische maaltijden. Ik mocht de truffelrisotto met geroosterde groente uitproberen. Al zijn vegetarische gerechten soms aan de kleine kant, was deze portie precies goed en deed niks onder aan een vlees- of visgerecht!

Verrassing

Naast een breed assortiment aan voor- en hoofdgerechten (waaronder ook een aantal wildgerechten), kun je kiezen voor een verrassingsverwenbox voor 2 personen. Je kunt dus lekker delen en van alles wat proeven. Deze box bestaat uit een selectie van lekkere tapas en andere kleine gerechtjes gekozen door de chef. De eigenaren van Het Vermeertje doen erg hun best om ook de bezorg- en afhaalmaaltijden er mooi uit te laten zien, waardoor je echt de sfeer van het restaurant in huis haalt! Erg leuk dus als je alsnog de sfeer van een avondje uit thuis wilt creëren.

Afhalen of bezorgen

Het Vermeertje is open om af te halen, maar bezorgt daarnaast ook in Delft, Den Hoorn, Delfgauw en Ypenburg! Kortom, dit restaurant heeft alles ideaal geregeld om ook in coronatijd te zorgen voor een gezellig avondje dineren!

Moet je na je heerlijke thuisdiner nog even aan de bak voor de komende tentamens? We geven je graag wat tips om te studeren voor je tentamens vanuit huis.

Meer studentennieuws

hot chocolate
verf
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Delft Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden