U bent hier

Het laatste studenten nieuws

BBL
studentenkamer opknappen
Swapfiets
Abonneren op

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga je studeren in Delft? Laat je dan goed informeren over de onderwijsinstellingen, het studieaanbod en het verenigingsleven. We hebben alle hogescholen, universiteiten en studentenverenigingen in Delft op een rij gezet.

Wonen in Delft

Wil je wonen in Delft? Hoe vind je een kamer, wat is antikraak, wat is hospiteren, moet je je inschrijven bij de gemeente? Wij geven alle antwoorden

Werken in Delft

Naast je studie werken in Delft? Goed idee! Bekijk onze tips om je CV te maken, hoe je kunt starten met ondernemen of ons overzicht met studiegerelateerde (bij)banen, stages en startersfuncties.

Geldzaken

Als student houd je aan het einde van je geld soms nog een stukje maand over. Daarom is het belangrijk zeker te weten dat je de juiste keuzes maakt op het gebied van geldzaken. Denk aan verzekeringen, je studieschuld, sparen, je telefoon en nog veel meer. Met uitleg en tips helpen wij je op weg.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren, heb je wel wat ontspanning verdiend. Een drankje in een café of op het terras is natuurlijk gezellig, maar soms ben je toe aan iets anders.

Gezondheidszorg in Delft

Ga je verhuizen naar Delft? Zorg dan dat je ook je gezondheidszorg goed regelt. Je gaat op zoek naar een nieuwe tandarts, huisarts en ziekenhuis Delft. Hoe vind je die? Een overzicht van alle informatie die je nodig hebt.