Skip to main content

Zo bespaar jij op abonnementen

Sporten, bellen en series kijken: als student heb je veel verschillende abonnementen. Denk bijvoorbeeld ook aan de sportschool of een telefoonabonnement. Zonder dat je het doorhebt kunnen de totale kosten van al jouw abonnementen flink oplopen. Ik geef je tips waarmee je gemakkelijk geld kunt besparen op jouw abonnementen. Zo houd jij geld over voor leuke dingen! 

Sporten

Sporten is belangrijk, dat weten we. Maar de sportschool kan behoorlijk prijzig zijn. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg sportscholen waar je voordelig kunt sporten. De kwaliteit is misschien anders dan in een wat duurdere sportschool, maar heb je meer nodig? In je studententijd moet je ook niet te kritisch zijn! Ook zijn er veel sportscholen die studentenkortingen aanbieden. Net als een aantal sportverenigingen in Delft. Zij bieden ook vaak een studentenkorting aan! Het meest voordelig is natuurlijk een stukje hardlopen of thuis sporten, al heb je daar wel weer een aanzienlijke dosis discipline voor nodig ;-).

Telefoon

Een telefoonabonnement heb je nu eenmaal nodig, hier kom je niet onderuit. Tenzij je prepaid wil, maar dat is niet meer zo van deze tijd. Het is slim om te kiezen voor een sim only abonnement. Deze kun je helemaal zelf samenstellen qua internet en belminuten. Voor de thuiswerkers onder ons is er tegenwoordig ook een eSIM van Simyo. Dit is een digitale simkaart die ingebouwd zit in je telefoon. Als je bijvoorbeeld veel moet bellen voor werk tijdens het thuiswerken, dan is dit een ideale oplossing. Met een digitale simkaart heb je twee simkaarten in één telefoon en zo kun je makkelijk en snel schakelen tussen een werk- en privésimkaart.

Films en series

Grote kans dat ook jij een Netflix of Videoland abonnement hebt. Misschien zelfs wel allebei. Ik geef je groot gelijk, want anders mis je de beste series en films! Maar ook op deze abonnementen kun je veel geld besparen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een abonnement te delen. Je hebt vast een vriend, vriendin of iemand in de familie die samen met jou geld wil besparen op een abonnement. Het scheelt veel geld als je de kosten kunt verdelen over meer mensen.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.